сетих се за общоприето мнение по време на древна Елада по този въпрос за половете . Цитирам по памет - " к'ъв хубав секс си правехме преди да дойдат римляните , намесиха и жените и всичко се обърка "
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Миии... знам ли.. на мен поне акъла (възгледи и мироглед) ми е същия какъвто си беше през тийнейджърските ми години... с малко промени в положителен смисъл от придобития опит впоследствие. пфуу, излиза, че почти никакво развитие не съм претърпяла да му се не види.А и като гледам мъжете - едни са си мъдри, умни и "улегнали" и на 25, други са си нахални простаци и на 50-60-70 - затова си мисля, че акъла не се променя.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2014 на 20:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (15-11-2014)
хахахах ,еми ако можеш с анкета да ти стане ясно дали ставам за съкровище ....
пробвай ....някой беше казал ...почукай може да ти се отвори
само с една подробност ...не съм ти депозирала кандидатура ....
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
е сега няма да се обиждаме , нали така ?други са си нахални простаци и на 50-60-70 - затова си мисля, че акъла не се променя.............
Eli2356 (16-11-2014)
то въпроса е дали аз искам да ми депозираш кандидатура![]()
![]()
та да метна едно на лс и после ако отговорите ти покриват моите изисквания може да минем на етап 2![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
нещо много се събрахте с положително мнение за улягането - ще взема почти да ви повярвам.хайде да приемем, че основата си остава същата, само се усъвършенстват някои нюанси в поведението и мислите от немай къде - като ни понаучи живота със суровата си действителност.. и в такъв случай улягане става синоним на очукване от живота.
![]()
![]()
Драгата, стига се мъчи пък ти с това (девил) - ето нещо хубаво, което можеш да взаимстваш от L1914![]()
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-11-2014 на 02:39
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Очукване,промяна на очакванията,умора ,но има и нещо по лошо,много хора след натрупване на възраст и разочарования се отказват от мечтите си,губят любознателността си,интереса си към живота,това е по лошо.нещо много се събрахте с положително мнение за улягането - ще взема почти да ви повярвам.хайде да приемем, че основата си остава същата, само се усъвършенстват леко някои нюанси в поведението и мислите от немай къде - като ни поочука живота със суровата си действителсност.. и в такъв случай улягане става синоним на очукване от живота.
![]()
Драга, стига се мъчи пък ти с това (devil) - ето нещо хубаво, което можеш да взаимстваш от L1914![]()
Кво ще рече това, да правим секс без жени ли? Като гледам колко харесвания има поста...сетих се за общоприето мнение по време на древна Елада по този въпрос за половете . Цитирам по памет - " к'ъв хубав секс си правехме преди да дойдат римляните , намесиха и жените и всичко се обърка "Не че имам нещо против де.
![]()