Не съм много съгласен
Виждал съм грозновати момичета, които след 2-3 годинки стават прелестни създания, но за жалост го има и обратния процес![]()
(сигурно тук в сила влиза тоз мо'абет: "кОр оправя, кОр разваля"
)
Това, което казах в предния ми пост е точно така. Нямам причина да се засягам. Вземи да си пооправиш пък ти акъла, че това ти е основния проблем, а като гледам и на доста от тук присъстващите. Аз моите партньорски отношения отдавна съм си ги оправила и хич не страдам от липса на харесване, ти си тоя който постоянно мрънка, че мацките не му връзват, и не си единствения, въпреки че изобщо не му е тук мястото - ше ви оженим някой ден бе, спокойно - като ни остане малко време извън форекса да се занимаем и с вас.Дали не са твои наистина били ?
А за второто, нещо засегна ли се ?
Да ми обясняваш, че външният вид не бил толкова важен, а сега да не ти нареждам какво да правиш що се отнася за наднорменото тегло ?
Оп оп оп !
Толкова харесвачи, че прекарваш повече време от мен във форумаАпропо има само един единствен човек, чието мнение за мен има значение за мен. Но определено не мисля като теб че само външността е важна - това се опитах да ти кажа. И докато и ти не го проумееш може да си блъскаш в залата до припадък и пак да си на същото дередже - да мислиш как да изкараш повече пари, че да си купиш това, което не можеш да имаш без пари, пък други могат.
Не мисля, че прекарвам повече време от теб тук, а още по-малко, че това е критерий за нещо по предмета на разговора ни.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 15-11-2014 на 18:21
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
По темата - ако съм хванал 1000 пипса от Дакс, всяка жена ще ми се види хубава!
Защо ли? Ами извън темата - няма грозни жени, а има недостиг на алкохол!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не знам ама няма ли една жена хубав поглед ,хубава усмивка и хубав глас,като я погледна и да ми е благо хич не ме вълнува колко си е оформила тялото с фитнес и диети и каквото и да е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ама има и някои плоскоумни, които гледат и други неща. Пък има и будали като мен дето са тръгнали да им отговарят и разясняват.
----------
Е то с 1000 пипса от дакса с обем 1 сигурно и ти ще им се видиш хубав.Тва за алкохола вече - ти си знаеш.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то на туй чар му се викачара си идва с йебането
ама требе старание от страна на жентълменя де... евентуално и някакъв вид любоффф ку се получи даже още по-чаровна става съответната женска особа
![]()
Има ли химия. И най-важното да можеш да си говориш с човека никви цици и задници не са важни![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
wannabe (15-11-2014)
че освен усмивка, поглед, глас, трябва и във фейса да е добре, както и в тялото, и в г*за да не мяза на Кардашян (да има три чифта цици)
Лека от мен