Здравейте ,
знам че звучи глупаво но с приятелката ми не можем да постигнем концесиус.И за това пиша тука за насока,или идея за име на Момченце аз се двоумея между АХИЛЕС и АРАГОН
Бих ви бил Благодарен за някаква насока...Благодаря ви предварително![]()
Здравейте ,
знам че звучи глупаво но с приятелката ми не можем да постигнем концесиус.И за това пиша тука за насока,или идея за име на Момченце аз се двоумея между АХИЛЕС и АРАГОН
Бих ви бил Благодарен за някаква насока...Благодаря ви предварително![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Е как ще помогне за консенсуса мнението на форумджиите?Ще го представиш като доказателство ли
Според мен името е най-малкия проблем,другото да е наред
Може да го кръстите на новия министър председател на Гърция като символ на спасението![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis, гледай си търговията и остави приятелката ти да му избере име на детенцето.
Важното е да се роди живо и здраво и всичко да е наред, а името е най-малкия проблем.
В това отношение жените вземат по-правилните решения. Имам двама сина, и за двамата съм оставил жена ми да ги кръсти, както тя реши. И не съжалявам, че не съм се месил в избора и.
Ти се съсредоточи върху финансовата стабилност на семейството и всичко ще е о.к.
Не си мешайте капите без да е необходимо. Просто един приятелски съвет.
Успех и стискам палци всичко да мине нормално!
пп. Вземи разкарай тази тема, че аз ако съм на мястото на приятелката ти, ако я набарам ще ти откъсна ...!![]()
Последна редакция от Emil Enchev : 22-06-2012 на 00:46
bobi3x (22-06-2012)
Emil Enchev,
Не ми се пишеше толкова много,но добре си му го казал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Леле ...думи не ми останаха
Здравей,
като не може да се стигне до конценсиус се търси компромиус.
АХИГОН И АРАЛЕС са компромисни на АХИЛЕС и АРАГОН. Дано съм ти помогнал.
.... а иначе ако бях на мястото на съпругата ти и ти да ми се явиш ухилен като рапон с "Форума избра !", щях да те разглобя на съставните ти части (някакъв робот ли е на снимката ти, не виждам?) и сложа в някой кашон, и с DHL щях да те пратя откъдето си.
-----------------------------
Желая ти много радост!
няма да стане щте вземат доста пари ,че пратката не е по размеритеЗдравей,
като не може да се стигне до конценсиус се търси компромиус.
АХИГОН И АРАЛЕС са компромисни на АХИЛЕС и АРАГОН. Дано съм ти помогнал.
.... а иначе ако бях на мястото на съпругата ти и ти да ми се явиш ухилен като рапон с "Форума избра !", щях да те разглобя на съставните ти части (някакъв робот ли е на снимката ти, не виждам?) и сложа в някой кашон, и с DHL щях да те пратя откъдето си.
-----------------------------
Желая ти много радост!....помогна ми мерси
Предаторе,Емил Енчев , Вие направо ме разбихте комюнитиХората са казали питай за да ти отговорят,нейсе няма да философствам...мерси все пак друзя
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Добре е ,че не се колебаеш м/у апофис и аргон ( а не арагон) все пак
Гледам те ,4е си фен на елините , което личи и от ника ти)))) , и на испанците по незнайно какви причини , но не е ясно детето ти дали ще им е фен ..
така че не "анатемосвай" детето си по такъв малоумен начин...
а иначе митологически и смислени имена да искаш... посочените от теб са "малко в страни" от това![]()
пп/ ако държиш на историческия и митологичен момент Давид е къде, къде по- смислено и значимо![]()
Мерси ДушкоДобре е ,че не се колебаеш м/у апофис и аргон ( а не арагон) все пак
Гледам те ,4е си фен на елините , което личи и от ника ти)))) , и на испанците по незнайно какви причини , но не е ясно детето ти дали ще им е фен ..
така че не "анатемосвай" детето си по такъв малоумен начин...
а иначе митологически и смислени имена да искаш... посочените от теб са "малко в страни" от това![]()
пп/ ако държиш на историческия и митологичен момент Давид е къде, къде по- смислено и значимоАргон Същто не е лошо но повярваи ми Арагон същто го има като име в Германия е на 5 място за миналата година.
Това че аз съм фен няма нищто общто с детето
Но благодаря ти и на тебе за мнението ти Давид щте го имам предвид
разбрах те за Арагон ( Арагона ) ДУшко , ..( там отдолу тва за времето и парите, и любовта за тва намесихме и испанците))),, а тва дето намеси и гермаците с тяхната статистика ,. нема лошо и те от Шпанско са го зели , все пак по- добре Арагон пред Адолф
![]()