Аз знам че бързо схващташ,ама трябва малко повечко обеснения душко
Ти остави времето и парите ,аз имам вече приятелка,втора не ми требаНема нужда да намесваш Адолф по такъв малоумен начин
![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Adolforazlikata m/u argon i aragon sam q shvanala predi ti da mi poqsnqva6 kakvoto i da e
)))) , (ne zle da si naqsno ,4e nqkoi hora moje i da sa naqsno pove4e ot teb za nqkoi ne6ta , naro4no zamenih imenata v parviq mi post , na teb ti ostava da si obqsni6 za6to , DU6KO
..
pp/ maloumni vaprosi predizvikvat maloumni namesi ..ili ne savsem
pp/ bdw 4avi i 6avi sa edni prekrasni ispanski imena![]()
Последна редакция от RyMu : 22-06-2012 на 08:59
apophis, българско. Някога детето ще е гордо с името си. Това което мислите, ще ме извиниш че съм прям, но е някакво моментно увлечение. Най-добре на името на някой от дядовците.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
apophis (22-06-2012)
Джак О'Нийл или Саманта Картър
и като порасне има да те псува,ако пази боже стане фен на 'бойна звезда галактика' , че не си го кръстил Уилиам Адама или Кара Трейс![]()
Последна редакция от greedy : 22-06-2012 на 09:13
apophis (22-06-2012)
Саманта Картър нема какнали е момченце
,но пък за Жан-Люк от УСС Ентерпраис некст генереишън
----------
Благодаря ти не съм се сетил за дядовците![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
както винаги съм разбрал недоразбрал
не видях , че е момченце![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy, то като порасне, може и Байерн Мюнхенов да се прекръсти. Имаме си един Манчестър! Какво толкоз.
Еврогрупата реши снощи да отпусне до 100 млрд.евро в подкрепа на испанските банки
http://money.bg/news/id_1318970036
----------
МВФ: Банковият съюз е необходим сега
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_..._sega/?ref=rss
Еврогрупата реши снощи да отпусне до 100 млрд.евро в подкрепа на испанските банки
http://money.bg/news/id_1318970036
----------
МВФ: Банковият съюз е необходим сега
http://www.dnevnik.bg/evropa/novini_..._sega/?ref=rss
ъъъъъъъъъъъ
ква е връзката с името на детето, което се обсъжда в тази тема ?