Повечето са именно такива, но са неосъзнати че са, останалите са напълно осъзнати и има някакъв много малък процент, който си е в графа символичност дори, които не са.
Айде бе, кво става с този форум. Заваля дъжд и всичките го писахте дъждовен днес![]()
Време е пак да го натиснем с къси така петъчно......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо и при Дакса новините не влияят напоследък ......нито лошите , нито не чак толкоз лошите ...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малеее к'ва дискусия съм изпуснал от снощи
Донякъде се съгласявам и с Олег, и с драгата, но най-вече с Ели, няма смисъл от комплименти и закачки, когато ти като кажеш "здрасти", котенцето се обръща на другата страна(това е разхищение на време и усилия)
Но разбира се, че трябва да се правят комплименти и да забелязваш кога е с нова прическа, рокля и т.н., но и трябва да си умерен, защото го има и случая - колкото по- добре се държиш, толкова повече ти се качват на главата
ПП: хер Олег, т'ва негро би ли го изплющял http://img3.wikia.nocookie.net/__cb2...ice_Patton.jpg ?
.......................................
ПП1 по същество имам дълъг Дакс с лимит 9277 с плюсов стопДобавката е без лимит
![]()
Oleg (14-11-2014)
Левскарино Левски, това котенце, дори бих го и обичалМалеее к'ва дискусия съм изпуснал от снощи
Донякъде се съгласявам и с Олег, и с драгата, но най-вече с Ели, няма смисъл от комплименти и закачки, когато ти като кажеш "здрасти", котенцето се обръща на другата страна(това е разхищение на време и усилия)
Но разбира се, че трябва да се правят комплименти и да забелязваш кога е с нова прическа, рокля и т.н., но и трябва да си умерен, защото го има и случая - колкото по- добре се държиш, толкова повече ти се качват на главата
ПП: хер Олег, т'ва негро би ли го изплющял http://img3.wikia.nocookie.net/__cb2...ice_Patton.jpg ?
.......................................
ПП1 по същество имам дълъг Дакс с лимит 9277 с плюсов стопДобавката е без лимит
Много й се радвам във филмаМакар, че ако няма грим, може би друго ще е, но това е друга тема. Има прекрасно излъчване
![]()
L1914 (14-11-2014)
GGBG (14-11-2014)
L1914 (14-11-2014)
GGBG (14-11-2014)
L1914 преди време беше пускал един индикатор, дето стои в горния десен ъгъл на монитора с едни квадратчета ...би ли споделил някви наблюдения на какъв тайм фрейм го ползваш и какво чакаш да видиш там като сигнал цветово и времево ...![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ааа не - като завали дъжд някои от нас (за разлика от теб) се чувстват като риба на мокро и почват да плуват с пълна сила из форекс морето, та затова... не им остава време за писане.
Горното ми е трудно да го коментирам - то все пак без пари не се живее, но има разлика между сериозни и временни отношения - при вторите по може да е застъпен финансовия елемент, за който си го търси, при първите мисля, че много повече се гледат други неща. И всичко това важи и за вас мъжете мисля - чувала съм, че има и доста мъже, които се продават за пари.
Пп Аз имам къс дакс малко на загуба, ама като гледам май за понеделник ще остава.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 14-11-2014 на 21:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz