Абе аз понеже съм малко поизостанал
какво е това правителство на малцинството
да не е някое правителство на мангалите и турците
нещо не се сещам за други малцинства ,освен ако вече ние българите да сме станали малцинство ,без да се усетим![]()
Абе аз понеже съм малко поизостанал
какво е това правителство на малцинството
да не е някое правителство на мангалите и турците
нещо не се сещам за други малцинства ,освен ако вече ние българите да сме станали малцинство ,без да се усетим![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отдавна съм го разбрал, просто не искам да го повярвам
А най страшното е когато такива като мен стават все по малко и малко и светът напълно и окончателно се шизофренира
Когато Господ иска да погуби някого той първо му взима разума .![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Лиляна Павлова: Държавата не е готова за зимата
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...zimata-6027433
Пак започнаха да се оправдават и да увъртатОчевидно нищо ново не са научили старите муцуни.
п.п. Лилито гледам е качила нови 10-20 кг.скоро ще догони Фидосова
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (14-11-2014)
В началото тръгна темата от идеята на Боко да управлява без мнозинство в парламента, но я префасонира в коалицийка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В крайна сметка няма значение кой управлява, а кой финансира.
а кой как краде....няма ли значение.....................
...........
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
И вече се появиха и първите разногласия - Калфин нещо мънкаше, че щял да търси пари заЛиляна Павлова: Държавата не е готова за зимата
http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...zimata-6027433
Пак започнаха да се оправдават и да увъртатОчевидно нищо ново не са научили старите муцуни.
п.п. Лилито гледам е качила нови 10-20 кг.скоро ще догони Фидосова
коледни пенсии, а Горанов директно отряза, че няма пари!![]()