УМНА БАБА МЕЦАААА
БРАВО МЕЦО, отлично го улови даксот![]()
УМНА БАБА МЕЦАААА
БРАВО МЕЦО, отлично го улови даксот![]()
Какво да кажа на една амеба като не виждам да има мозък, с който да възприеме нещо ако кажа?Ти виждаш ли си го:
Айде.. ше кажа все пак, че месечния бонус, които ми дават тук го изкарвам за 1 ден с търговия - всеки ден, така че И за бонус не съм тук, имам си друга причина, която не смятам да споделям с теб. А ти за какво си - един "боклук" както самия той казва, който изхвърлих преди година и нещо да ти казва кое накъде и да изкараш 5 лева в редките случаи, когато познава и да го аплодираш 3 дни после?Хайде толкова засега, че малко път ме чака, пък и да не спамиме в работно време.
Еврото е към 1,2300, макар че ще го стигне чак след 1 седмица. Дотогава става за скалпиране - РЕДА и някои други тук добре знаят нивата.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 12-11-2014 на 13:32
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката дай индикатора осцилиращ, че не можах да го сваля от сайта.![]()
Чааааадоооо, да оставим обноските за лордовете , щот сякаш не са за нас мно-мно тея работи ,,,,, затуй по-добре да ходим да ти налепим вътрешна страна на кабината на ТИР-а ти с голи до кръста жени![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На
bdtprotrend.zip
шшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш----------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (12-11-2014)
Не не Комарджи, не обичам да има каквито и да е шарении вътре
И чалга не слушам докато шофирам...та започвам да си мисля, че таз професия може да не е за мен
Ти как мислиш ?
фицката (12-11-2014)
че той и Цецко Василев така си е мислил в бамката.........ха има 7 млрда влогове......що да не крадна 3-4 пак ще остане някой и друг......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (12-11-2014)
фицката (12-11-2014)