И Фафка ако може да отива тука, че имам да я питам нещо важно![]()
И Фафка ако може да отива тука, че имам да я питам нещо важно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката здравей , как го виждаш еврото в този момент , би ли споделил , макар да ме съмнява , но ако имаш желаниеИ Фафка ако може да отива тука, че имам да я питам нещо важно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
RyMu (11-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
noreason (11-11-2014)
не съм те чел , чаках го снощи да качи до 1,2470 ама не успя и днес го купих..значи правилно съм направилЗа днес бях дал 3 таргета на дълги, 2-вата са се изпълнили останал е 3-тият @2480 А има и възможност за @2539 .... вечерта/утре
фицката (11-11-2014)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
RyMu (11-11-2014)