Между другото и аз съм на мнение,че може да цунка 1144 тази вечер.
Между другото и аз съм на мнение,че може да цунка 1144 тази вечер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Да прави каквото иска,ние с теб нали сме задоволени от него.
Макар че честно не вярвам да стигне днес това ниво.
Нещо не ти схванах мисълта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма нищо бог знае какво за схващане - имах предвид, че има такова фибо ниво/разширение 123 (,6), та да не би да го е стигнало и затова да си затворил. Вече откъде докъде е пуснато не знам, но както казваш въобще не е фибо това, така че няма значение.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тъй като още не съм се научила да качвам скрийн, обяснявам причината си за вход.
Видя ми се фигурата симетричен триъгълник, на 5мин, и на 15м, даже и на 30мин.
След пробива надолу,изчаках на 15мин. 2 мечи барчета, и третото даже не го изчаках да затвори а се метнах къси на цена 1171.11![]()
Eli2356 (10-11-2014)
Ще ти призная нещо честно,аз не зная какво е това ФИБО,няма майтап.
Обяснил съм че съм самоуко трейдър магаре и повечето от термините които използвате са ми непонятни.
А иначе специално за златото ако решите да му търсите топките за да го хванете за тях не си губете времето защото аз му ги откъснах от преди няколко месеца и докато не ми купи яхта няма да му ги върна.
----------
А аз пък днес не ми се работеше и на обяд включих на автопилот сервиза и си бих камшика.Тъй като още не съм се научила да качвам скрийн, обяснявам причината си за вход.
Видя ми се фигурата симетричен триъгълник, на 5мин, и на 15м, даже и на 30мин.
След пробива надолу,изчаках на 15мин. 2 мечи барчета, и третото даже не го изчаках да затвори а се метнах къси на цена 1171.11
И прибирам се нали,пускам лаптопа и платформата и гледам някакво злато нещо се чуди на къде да оди и като взех че му се метнах отгоре и то от тежината ми аре пойде надолу.
Е това е голата истина.![]()
Е не е съвсем гола тази истина виж как си я облякъл в златни дрехиЕ това е голата истина![]()
Айдее, обърна платната както се предполагаше. Що ли не пуснах една дълга?.. щот много преядох с пипове тия дни сигурно.
.. малко и диета си трябва чат-пат за освестяване и по-трезва мисъл.
... и въпреки това ме е яд като го гледам как набира скорост нагоре.
![]()
petar80 (10-11-2014)
Е па скочи му де ко те е страх.
Стопове не ползваш и няма как да го удари.![]()
Точно щото не ползвам стопове като изпуснах идеалния вход са никъде няма да скачам, ми ще гледам само и ще роня сълзи..... нещо много подозрително поведение има това злато - на едни фреймове е за надолу, на други за нагоре... бе я по-добре да си кротувам засега да не си окалпазаня хубавите печалбички от дакса напоследък с някакво си злато, дето и то не знае какво иска...
.. утре пак ще го гледам, нещо ми е изморено вече.. то в такива моменти стават големите гафове.