не са. гаранция![]()
не са. гаранция![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какво ли не прави глобалното село с хората
под кой ник е обаче в момента е по-интересно ...упс![]()
Хахаха искате ли мнението ми ?Това ме изненада и мисля, че твърдението не е вярно.
Филипс- с него се познавам лично. От прочетеното, разбирам, че е във Франкфурт. Брокера чрез който обича да търгува е Оандата и няма визия на човек, посещаващ фитнес залите.
Фицката- По негови думи е в Испания. Разбрах, че е търгувал чрез Алпари. В един от разговорите тук, споменава, че е в добра форма и редовно ходи на фитнес.
Извод: Едва ли са един и същи човек.Газарчето бърка, Анонимния също ......Не е един и същи човек !
нали сме в по интимни отношения ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
о Ефче , как си ? - ти се появи :-)
друго е да пише жена в този мрачен трейдарски свят , като лъч надежда си за нас
какво ново при теб , защо така не пишеш , имам въпрос като начинаещ в темата : евро- долар![]()
Първо, дамите са по-добри от нас в този бизнес.
И второ, ние сме си малко грубовати, безцеремонни. Че как да се впише на фона на нашите глупости!
Ами виж почти ми е скучно да пиша ..затова рядко го правя ..а не видях къде си питал в евро долар ...иначе благодаря ..но и други жени пишатне ги пренебрегвай
![]()
Последна редакция от ef4e : 21-06-2012 на 17:16
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
благодаря за отговора ти Жоро , но питах Ефчето , както и да е , и тя ми е отговорила
под НИЕ кого визираш , себе си или по принцип , не си спомням да съм нагрубил някой тук във форума
Грешка,Георги - не само че не са по-добри,но и нямат желание да се развиват освен ако под по-добри нямаш предвид да харчат кинтите от акаунта за забавления.Напоследък обмислям да им правя акаунти от по 150 долара и да харчат само колкото си изкарат от търговия,иначе марджин-кола ще ме гони непрекъснато...Отделно само давам бонус 35 цента за отворена/затворена моя позиция по предварителни указания от Горе
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Спарте, то как няма да те гони мажин кола като не си знаеш любовниците ако беше само една и жената с мед да ги намажеш ....ааа и относно 35 цента ...нали знаеш че последно не се договорихме за цената че нещо висока ти се виждаше и отказа да плащаш ...Грешка,Георги - не само че не са по-добри,но и нямат желание да се развиват освен ако под по-добри нямаш предвид да харчат кинтите от акаунта за забавления.Напоследък обмислям да им правя акаунти от по 150 долара и да харчат само колкото си изкарат от търговия,иначе марджин-кола ще ме гони непрекъснато...Отделно само давам бонус 35 цента за отворена/затворена моя позиция по предварителни указания от Горе
![]()
гейша -философ