Грешка,Георги - не само че не са по-добри,но и нямат желание да се развиват освен ако под по-добри нямаш предвид да харчат кинтите от акаунта за забавления.Напоследък обмислям да им правя акаунти от по 150 долара и да харчат само колкото си изкарат от търговия,иначе марджин-кола ще ме гони непрекъснато...Отделно само давам бонус 35 цента за отворена/затворена моя позиция по предварителни указания от Горе
Като дама щъ тъ оставя без коментар.
Да приемем, че просто нямаш база за наблюдение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами ти се дръпна щото 35 цента било тънко според теб...И зациклихме дотука - ся винаги можем да подновим диалога,но проблемът е ,че аз като Овен, съм много неотстъпчив ама въпреки това мога да помисля
....
Обаче,Ефче имай си напредвид (както казват в Созопол...),че ако форума тука угасне ще останеш без бизнеса с бонусите,а при мене 35-те цента ше умрат кога победи Световния Пролетариат и въведе фиксирани валутни курсове
![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
SPART,
направо нямам думи...всички сте едни ...ужас
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спарте , то аз едни бонуси изкарвам тук ...не ти е работа ..забогатях ...Ами ти се дръпна щото 35 цента било тънко според теб...И зациклихме дотука - ся винаги можем да подновим диалога,но проблемът е ,че аз като Овен, съм много неотстъпчив ама въпреки това мога да помисля
....
Обаче,Ефче имай си напредвид (както казват в Созопол...),че ако форума тука угасне ще останеш без бизнеса с бонусите,а при мене 35-те цента ше умрат кога победи Световния Пролетариат и въведе фиксирани валутни курсове
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Един от двама ни греши. Но не съм аз. Novak, представи си че имам база за наблюдение. Само че тези дами не искат да влизат в какъвто и да е форум. Коментирал съм го преди месеци! По-дисциплинирани са от нас, мъжете. По-хладнокръвни са. Не се потдават на емоциите. И са по-добри от мене!! Признавам си.Първоначално написано от SPART
Грешка,Георги - не само че не са по-добри,но и нямат желание да се развиват освен ако под по-добри нямаш предвид да харчат кинтите от акаунта за забавления.Напоследък обмислям да им правя акаунти от по 150 долара и да харчат само колкото си изкарат от търговия,иначе марджин-кола ще ме гони непрекъснато ...Отделно само давам бонус 35 цента за отворена/затворена моя позиция по предварителни указания от Горе
Фицката не знам кой е въобще, камо ли сега под какъв ник се подвизава, но след като прочетох АБВ темата му, при регистрацията реших да се регна като негов реферал, тогава не знаех за бонус-системата. Да се връща поне да ми дава 0,10-те цента на коментар![]()
не той на теб ти дава ,а ти на него при това положение, търси си някой друг, от чиито постове да изкарваш "кинти"![]()
Последна редакция от SPART : 22-06-2012 на 03:32
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
и аз започвам лекинко
първи стъпки