Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Bibco : 10-11-2014 на 18:16
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
фицката (10-11-2014)
В крайна сметка можеш ли да кажеш нещо смислено по въпроса за Каталуния???
п.п. Ти моята рода не я мисли ние поне сме българи и се гордеем с това а ти какъв си така и не каза явно те е срамсрам те е и да покажеш колко си спечелил-ясно защо
![]()
И да искаш не можеш ме обиди защото не си ми на нивото-не си изкарал колкото мен от форекса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
От цялата работа стана ясно, че евроатлантизма не са по сърце на всички и че националистическите партии набират сериозен електорат.
Оттук е интересно накъде ще тръгнат нещата.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е как накъде - нали си гледала филма "Диктаторът"?
Ама не този новия - с участието на Саша Коен, а онзи - много стария - с Чарли Чаплин..![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Гледала съм го, ама съм привърженик на демокрацията и дори лоша я предпочитам пред диктатурата.
Виж Унгария в началото Орбан като че ли беше ок за унгарците - ама напоследък много взе да нагарча.
Тая последната простотия, с данъка върху нета, направо не можаха да я преглътнат, и хоратна се изляха по площадите
Тоя следващ мандат няма да види![]()
И аз я уважавам демокрацията, особенно ако разни ора НЕ ми се врат в постелното бельо и не ми тършуват в електронната поща и постингите из разни форуми, като този..
М-да то и с Боко нещо такова се случи тук, ама някак не вярвам че са си взели поуки от грешките