И тайсън така казва, че било
http://d22zlbw5ff7yk5.cloudfront.net...79b5cbf8d.jpeg
фицката (09-11-2014)
то туй с шамарите вече зависи и от колко промила алкохолец има в кръвтаи разни други субстанции дет завършват на "-ин"... кът таурин, ама не съвсем
между другото и от него се изтрещява кът се консумира малко повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен ме избива на любов
И на много високо ниво на селф контрол![]()
Хубаво го е казалНаскоро присъствах на подобен йекшън
Един приятел даваше банкетче по случай случката
и наблизо поркаше познат, на един от наща маса. Та тоз дето черпеше, като разбра това и покани момчето да се присъедини към нас. Да ама онзи беше изтрещял нещо и почна да се ерчи : " Кой си ти да ме каниш?На къв се правиш? Ти чувал ли си за мен? ........... " Моят Човек му каза : "ОК! Извинявай! Няма проблеми". Да ама не
другия не спря .... "Няма извинявай ве ! Ела да се разберем ......... " Изтряскаха му един и запя друга песен : " Батеееее моля ти се ве бате....недей веееее... "
И най-смешното беше, че моят Човек го накара да отиде да се измие и отново го покани да се присъедини към нас, па оня вика : " Ма нали няма пак да ме удряш?"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пичуе, боя си е на талант работата основно, или ти се отдава или неТова, че си голям с 65см ръка не ти гарантира нищо, виждал съм как 50 килограмов кекемек сваля такава бабанка с един удар
И тва, че бухаш някой чувал като див всеки ден не ти гарантира нищо, въпроса там си е на усет, дистанция, отклони, как да удариш и тн.. И точно за това думите на Тайсън са верни, има хора, дето като ги тупнеш по носа и ги заболи малко или им пуснеш малко кръв се панират, насират и тн, а има хора, дето това ги мотивира
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-11-2014), toranagasan (09-11-2014), L1914 (09-11-2014), Eli2356 (09-11-2014)
ВЪПРОСТ ??!?!!!?
Bombe-то де е БААААА ??...нящо съ сетих за него
ПП Добър вечер
ПП2 Ам Happy-то де ееееее
ПП3 Добър вечер
ПП4 Absa-та де е
ПП5 Добър вечер
ПП 374...тоз и жюво го докарваhttps://www.youtube.com/watch?v=pf2DZeG2Zcc
Последна редакция от Nasko : 09-11-2014 на 19:56
Утдолу си забрайл да напишеш по колко точки се дават на всеки въпрос от теста и каква е наградата
Щот за без нищо, зако да са напъаме да отговаряме![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Е де... тука станало като пустиня
дето разбират не пишат
останаха само лузърите май