язе тогаз ного малък бях, само помня, че наште изобщо не бяха оптимисти за ситуациятана мен ми беше интересно, щот разни хора викат разни работи по улицата, балони, знаменца, калабалък...
![]()
язе тогаз ного малък бях, само помня, че наште изобщо не бяха оптимисти за ситуациятана мен ми беше интересно, щот разни хора викат разни работи по улицата, балони, знаменца, калабалък...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
пък аз се напих.........яко..................
....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То това със викането и скачането по улиците стана малко по-късно. Днес е интересно да си спомним най-първите спомени - тогава почти никой не беше готов за тези събития...
Освен отговорните другари в ЦК на БКП, разбира се, които са си знаели какво ще става и как дълго време преди това...
Маста - аз тези дни не изтрезнявах от радост - нали писах - в къщи беше постоянно пълно с приятели - телевизорът работеше денонощно...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
masta (09-11-2014)
толкоз назаде немам спомен аз... ама предполагам бая голямо събити е било кът за повечето хора де... особено тез дет не им е харесвал комунизъма нашенския... а то в последните години вероятно да са били почти всички![]()
Може и да нямаш спомени, ама разсъжденията ти са вярни - в годините след 1985-та, откакто Горби дойде на власт в СССР, в България имаше съвсем малко хора, които продължаваха да си харесват съществуващия строй...![]()
Последна редакция от Bibco : 09-11-2014 на 16:26
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
аз нямаше и да разбера щот не гледахме телевизия и по едно време дойде комшията и носи едно шише ракия и трепери...........То това със викането и скачането по улиците стана малко по-късно. Днес е интересно да си спомним най-първите спомени - тогава почти никой не беше готов за тези събития...
Освен отговорните другари в ЦК на БКП, разбира се, които са си знаели какво ще става и как дълго време преди това...
Маста - аз тези дни не изтрезнявах от радост - нали писах - в къщи беше постоянно пълно с приятели - телевизорът работеше денонощно...
викам ....какво става бе?
......а той не разбрахте ли бе......свалиха бай Тошо...................
и кът почнахме .....кажи-речи осъмнахме................................ ....![]()
Bibco (09-11-2014)
знам го туй... то туй са ми точно първите години дето да имам някакъв вид спомениспомени само ко се случва у къщи де... и чат пат ко си говорят наште докът аз си играя под масата
тогаз нямах представа въобще ни от комунизъм, ни от туй дето тука са му викали комунизъм, ни от Горбачовци, ни от перестройки...
![]()
Bibco (09-11-2014)
Аз самата новина за свалянето на бай Тошо я чух по програма Хоризонт в 6 часа вечерта в колата - тъкмо бях тръгнал с един от приятелите да купуваме нова каса бира, ракия и нещо за ядене...Помня, че ревахме от радост и се прегръщахме като педали в колата, която аз от вълнение бях спрял на сред кръговото движение пред моста на Марица в Пазадржик!!!аз нямаше и да разбера щот не гледахме телевизия и по едно време дойде комшията и носи едно шише ракия и трепери...........
викам ....какво става бе?
......а той не разбрахте ли бе......свалиха бай Тошо...................
и кът почнахме .....кажи-речи осъмнахме................................ ....![]()
masta (09-11-2014)
Единственото точно нещо за тази дата - 10 ноември, си спомням, че на следващия ден в училище оправданието да не ходиш, бе че си гледал телевизия ....... е и не само тоя - поне една седмица
Малко след това униформите вече не бяха задължителни, всеки протестираше за нещо. Едни съученик на Солни пазар пазар след училище отвори банка Антинари/ франчайз на "тука има, тука няма" кибритени кутии с топче/ и добрипари направи. По късно беше митничар дълго време
Леле и какво толкова сте очаквали от новата система, че да е имало толкова радост? Или просто се радвахте, че вече не е същото, пък каквото дойде?