Мда, банка Антинари е достойно начало за кариера на митничар...
----------
Никой нищо не очакваше - всички бяхме опиянени от самата мисъл, че нещо става...Щото само година преди това и не можехме да си представим че е възможно нещо да стане...![]()
Мда, банка Антинари е достойно начало за кариера на митничар...Единственото точно нещо за тази дата - 10 ноември, си спомням, че на следващия ден в училище оправданието да не ходиш, бе че си гледал телевизия ....... е и не само тоя - поне една седмица
Малко след това униформите вече не бяха задължителни, всеки протестираше за нещо. Едни съученик на Солни пазар пазар след училище отвори банка Антинари/ франчайз на "тука има, тука няма" кибритени кутии с топче/ и добрипари направи. По късно беше митничар дълго време
----------
Никой нищо не очакваше - всички бяхме опиянени от самата мисъл, че нещо става...Щото само година преди това и не можехме да си представим че е възможно нещо да стане...![]()
Последна редакция от Bibco : 09-11-2014 на 16:52
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Бибко е по голям от мене и пони и лошите неща в системата. Аз, честно казано немога, да имам мнение добра или лоша беше. Но това което настана първите две години бе свободия![]()
Не само протестите и окупация на университета примерно..... Искаш да продаваш нещо - отиваш в Турция, пълниш сака и се връщаш в градинката пред Кристал. Никъде никакъв контрол. От кореком купуваш стока и продаваш. Сигурно си чувал и за Магурата /на бул.Витоша/ - Ако искаш долари или марки отиваш там
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Bibco : 09-11-2014 на 16:59
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Това , което казва Явор и аз го помня.
Всеки гараж кафене или магазинче изведнъж всички станаха търговци
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
как беше:
"двама бизнесмени си говорят:
-Колега, ай да ти продам един вагон мармалад изгодно, трябва ли ти?
-Трябва ми, да!
-Добре, сключваме сделката!
На тръгване си мислят
'брейии, сега отде да зема един вагон мармалад...'
'брейии, сега ко ще го правя един вагон мармалад...'''
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (09-11-2014)
ми пазара беше буквално гладен за всичко................Бибко е по голям от мене и пони и лошите неща в системата. Аз, честно казано немога, да имам мнение добра или лоша беше. Но това което настана първите две години бе свободия![]()
Не само протестите и окупация на университета примерно..... Искаш да продаваш нещо - отиваш в Турция, пълниш сака и се връщаш в градинката пред Кристал. Никъде никакъв контрол. От кореком купуваш стока и продаваш. Сигурно си чувал и за Магурата /на бул.Витоша/ - Ако искаш долари или марки отиваш там
нямаше нищо......................
Имаше прилив на предприемчивост и много народ се опита в каквото можеше. Някои успяха и от гаражи и сергии спретнаха след това не лоши бизнеси..
Не говоря за партийните такива...
личи си, че си бил малък по това време .как беше:
"двама бизнесмени си говорят:
-Колега, ай да ти продам един вагон мармалад, трябва ли ти?
-Трябва ми, да!
-Добре, сключваме сделката!
На тръгване си мислят
'брейии, сега отде да зема един вагон мармалад...'
'брейии, сега ко ще го правя един вагон мармалад...'''
Вица е за платина и втори не вика какво ще я правя, а се чуди от къде да вземе парите
![]()
ба ли им мамата... важното е далавера да имаплатина с мармалад даже може да са продавали тогаз
у първите години на прехода пиратските дискове кът бяха на мода май наистина с вагони са ги изнасяли между другото![]()
Тогава вярвахме че е въпрос на няколко години да заживеем като западняците. Да имаме доходи и свобода като германците и англичаните.
Bibco (09-11-2014)