ОлегЪ, какъв ефект очакваш да им от туй нящопринципно таквоз нещо може да ти помогне ако тренираш усилено за качване на маса и разчиташ предимно на соев или други растителен протеин
за ежедневието ползата е минимална в сравнение със опасностите в по-дългосрочен план - щот метаболизъма на организъма се нарушава
туй нящо се съдържа и произвежда в човешкото тяло, външния прием води до постепенно намаляване на производството и евентуален дефицит
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (09-11-2014)
Не се нарушаваОлегЪ, какъв ефект очакваш да им от туй нящопринципно таквоз нещо може да ти помогне ако тренираш усилено за качване на маса и разчиташ предимно на соев или други растителен протеин
за ежедневието ползата е минимална в сравнение със опасностите в по-дългосрочен план - щот метаболизъма на организъма се нарушава
туй нящо се съдържа и произвежда в човешкото тяло, външния прием води до постепенно намаляване на производството и евентуален дефицит
А тренирам 3 пъти седмично. А проблема е, че често пъти ми става лошо, пада ми кръвното при натоварване(обратното на нормално състояние), следва причерняване, гадене... а бе кофти неща са и ми пречи на тренировката. След нея не мога да гледам, а като го взема това, всичко си идва както си е редно да бъде.![]()
kypa (09-11-2014)
е ми нормално е да ти става лошо, има как да ги регулираш тия неща.И на мен ми случва често това .Ако срещна нещо по този повод в нета ще ти го пратя...Не се нарушава
А тренирам 3 пъти седмично. А проблема е, че често пъти ми става лошо, пада ми кръвното при натоварване(обратното на нормално състояние), следва причерняване, гадене... а бе кофти неща са и ми пречи на тренировката. След нея не мога да гледам, а като го взема това, всичко си идва както си е редно да бъде.
----------
Проблема може да ти идва от ниска кръвна захар, проблеми с дишането.Малко вероятно е да е кръвното , освен ако не си го мерил разбира се...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При мен се получава така когато:
1. не съм спортувал от много месеци и се раздам на МАХ
2. Ако съм се натоварил много и запаля цигара
Затова и вече моя фитнес е на маса![]()
ПП имам ниско кръвно.
Знам какъв е проблема и не се оправя. Ходил съм на изследване и лекарите ми казаха какво ее ми нормално е да ти става лошо, има как да ги регулираш тия неща.И на мен ми случва често това .Ако срещна нещо по този повод в нета ще ти го пратя...
----------
Проблема може да ти идва от ниска кръвна захар, проблеми с дишането.Малко вероятно е да е кръвното , освен ако не си го мерил разбира се...Генетична грешка си е
Но сега като знам как да направя, че да не ми влияе или влияе много слабо, не се и замислям дали да го правя.
А принципно като кача кг, този проблем го усещам все по-слабо, което си беше и силна препоръка на лекарката. Та след 7-8кг, може и да спра да взимам такива добавки, но бая време има дотогава.
----------
Фицкааааа, имам много важно питане. Правил ли си си изследване на алкално киселинното равновесие на кръвта ?
И какво е показанието ?
то ако си в началния стадии на качване на килца три тренировки седмично може и да са многоособено ако са по-дълги от 40 минути
лекичко трябва отначалото... три тренировки ама по двайс минути примерно
а па генетичната грешка ясна тя... щом тука си лафим...![]()
Oleg (09-11-2014)
И при мен е така това, затова и моя фитнес е на маса.2. Ако съм се натоварил много и запаля цигара
Затова и вече моя фитнес е на маса
ПП имам ниско кръвно.![]()
![]()