Крали Марко като е стъпил на Витоша с единия крак , а с другия на Стара планина и самата местност му е била под уйа. От там идва наименованието. Легенда разбира сеТАка, имам много важен въпрост, от де идва името Подуяне
аз съм чувал, че идва от това
НА мен са ми казвали, че преди време, като валяло дъжд, тая местност се е наводнявала постоянно, и като питали местните до къде е водата, те винаги казвали, под уя ми, и от там излезнало, подуяне,
може и да е виц.
Някой компетентен
Реката на светия дух и сръбска сладкарница ............... БУАХАХАХАХАХАХААААААААААА АААААА
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-11-2014)
Евдокия .... Евдокия се казва .....
И най-важното било, че и признали стажа в урановата мина в
Узунджово за 1-ва категория ....
А тва дет в Пустинна буря била санитарка .... за 2-ра ....
Та ся и се връзвала към 400 леа пенсията ....
аз ... закО да та лъжа .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-11-2014)
Какъв е смисъла?
Да си правя нощни разходки ли?
Ами ако някой каже бау в тъмното?
Няма пък.
Ще ходиш без мен...сърдя се
----------
Как закО?
Да му правиш параван. Мъжка солидарност!
Може да ми кажеш, че у вас карти ще играете...пак тая .
фицката (07-11-2014)
И въпреки това си те обичкам ....... даже повече
----------
Кино наглеждай Фафка и ако има нужда от нещо се отзовавай
В СМИСЪЛ АКО ТРЯБВА ДА СЕ КУПИ НЕЩО ОТ ДЕНОНОЩНИЯТДРУГО НЕ
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, Фафи те разсейва за да не виждаш какво става на графиката в момента.
Fafa (07-11-2014)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz