Ти като си бил студент, то беше там още ресторант бе, Олег.
Говорим за различни кръчми нещо май![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (06-11-2014)
Плазма? Ресторант ? Тая първата, дето е от към прелеза на сточна ли ? Никога не е била ресторант. Беше бинго преди да стане дискотека, ма вие и студенти не сте били тогава.Аз бях да са и у дъртия фрол, а вие за пръв път в училище сте пристъпвали
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ма не помниш когат се е казвал Филипополиспа Бачо РЕДжиян помни
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
За галаксито говорим бре, бившото краси, там до СПС-а![]()
Fafa (06-11-2014)
Фафката изчезнанякой да не я обиди нещо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Олег ти оттовори...
Виж Папараци си беше открай време и то. Преди не знам какво е било
----------
Заредих миялната и я пуснах!
Взех си и студен чай да пия, ама кога съм купувала -ягода с алое? За пръв път то видях сега, а уж купувах праскова и горски плодове....
фицката (06-11-2014)
Пак недоразбрал и недопрочелЩото за Плазма говорехте
А папраци беше баня, преди Тути да го купи и да го направи папараци, а сега е гръцки ресторант и то с превъзходна кухня.
![]()