Последна редакция от Eli2356 : 06-11-2014 на 11:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
По един нов Ролекс, по една вила на Женевското езеро и по едно червено ферари.....за мен зелено https://www.google.bg/search?q=green...2F%3B640%3B461
За биците Ракета, панелна боксониера във Видин и Юго 55...зелено![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Видях какво си отговорил. къса от 1160 не знам някога да съм имала и никъде не съм споменавала, а в момента на поста ми цената е била 1166. За 1180 наистина покачи натам 9$ от момента на поста ми и не беше добре за късите, затова се пошегувах с Пенман да затваря късата и така си беше правилно за момента, но за малко не можа да го тества, а мойта къса беше от много по-високо. ОК, няма смисъл да спорим.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-11-2014 на 11:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тва зелено е гавра с колата бре, тоя дето го е направил, е за затвораПо един нов Ролекс, по една вила на Женевското езеро и по едно червено ферари.....за мен зелено https://www.google.bg/search?q=green...2F%3B640%3B461
За биците Ракета, панелна боксониера във Видин и Юго 55...зелено![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (06-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Eli2356 (06-11-2014)
Котките имат изключително силен рефлекс при опасност. Те въобще не гледат кое какво е в първият момент
Te виждат нещо непознато и тръгват да бягат
По същият начин е с някакъв шум.
А не, че я било страх от мишката![]()
донякъде си прав Бачомоята котка кат хване 5-6 мишки изяде 1-2, а с другите си играе и се гаври
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Бачо РЕДЕ, ти само евро/долар ли търгуваш?![]()
Скукааааа, скукааа...
И на пазара и тукааааа
Стопли се ...изчезвам!
Говорете си с Ели и Руми.