Добрю ютрю.
Значи днеска бол новини. Нека.
Значи имаф си проблеми с нета до сигиз, ма вече немам. Сига имам проблеми с пазаря. Май шъ вляам само с опшъни.
Но първо кайвето.
Добрю ютрю.
Значи днеска бол новини. Нека.
Значи имаф си проблеми с нета до сигиз, ма вече немам. Сига имам проблеми с пазаря. Май шъ вляам само с опшъни.
Но първо кайвето.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дубрутру бре, неска йекшън ше има ли или ше е мирно и тихо
Той Драгито кО мож да каже та да дигне Еврака, е тва се чуда аз лично)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (06-11-2014)
За сега говоря, да.
Пусни си едно фибо от вчерашният връх до дъното и виж докъде е корекция.
Пък на РЕДА му трябват 10-15-20пипа
Иначе дългите също са резонни, след това масивно по-високо двойно дъно, след дъно , на малко по-голям фрейм![]()
За златото още преди година и нещо съм казала накъде и докъде ще върви. И открай време си пускам къси на него - как няма да съм на печалба; не знам откъде го измисли това 1160, имах къса от 100$ по-нагоре от последния връх, това че за 5$ не успя да тества 1180 мен не ме касаеше в случая.Като я затворих ми остана още една къса от 1210, нея още я пазя, ето го вчершния ми пост, където се вижда
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
REDA (06-11-2014)
все още е много рано да се говори за двойно дъно...............
ако мине @2578 ..........тогава..........
Фицката ще ви остави за неопреден период
Фафка дръж фронта![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (06-11-2014)
Добро утро. Днес съм настрен за движение на север. Долара все повече куби темпо в движението си.