REDA (06-11-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тц, нема да може да стане . До един час е пробило на Реда ИРОН РЕЗИСТЕНЗА и ....... нагоре !!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фабричните поръчки в Германия излязоха слаби.........................
няма да му стигнат силици за нагоре.............
Oleg (06-11-2014)
Малоумни, ама верни (за разлика от твойте).Тук има само хора, които разбират от пчеларство: РЕДА и аз. Не знам кой сади домати. На който вика за повече от 1,2626 днес ще му пратя малко пчелички да му покажат вярната посока.
Само на админа му е позволено.
Яна, така е. Аз лично няма да се обаждам в работно време с неработни коментари или поне ще се постарая.
Приятен и успешен ден на всички!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
REDA (06-11-2014)
@25092 вкарах йош една дълга
------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Изпих го бе Дизелче....второто почвам....................
ма де ги тез обеми............Драган има само два варианта,или да обяви печатането или да не го обяви(отлагайки го заради Германия).........
повече лихвата няма накъде да се намаля..........
----------
дей стопа............................
...............................
Кучик и аз като тебе, като че ли настоящатата ситуация ми е ДЕЖА ВЮ !!!
Диамант изпълнен по нощите, троен връхт и от там брутално разкикерчване НАДОЛЕ...даже мисля че и някъде около същите нива беше ама преди година две...
Ясно е че надолето се поизчерпа вече и от тия нива ще го обръщат поне за 1.31 ама мислим ПЪРВО БРУТАЛНО ДА оберат стотинките на Хората и ЖУОТНИТЕ и тогаз...
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕ !!! Днеска СЕЧ !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
JaY_Z (06-11-2014)