ъъъ .ти папропуснал съм форумната новина, че си експериментирала с цвета на косата си ли ?... пропуснал си форумната новина ,че последно не сме хиени ,а мишки... ...само не разбрахме за цвета ..
![]()
ъъъ .ти папропуснал съм форумната новина, че си експериментирала с цвета на косата си ли ?... пропуснал си форумната новина ,че последно не сме хиени ,а мишки... ...само не разбрахме за цвета ..
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човекът е на 68 и надали ги е спирал изобщо http://www.canaltcm.com/wp-content/u...stallone60.jpg
ма ти и това ли си мислиш ,че знаеш ....Нищо поне ще съм живял както ми харесва, а не както "трябвабегай бързо от клишетата ,,. опасни са , макар и на пръв поглед наситени със съдържание
----------
.................. белият , ма не идва от мишкаНа теб кой ти е любимият![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (05-11-2014)
... тя (Фафка) ти вика че твоите хора (незнайно защо) щели да й мият стъклата на колите до живот (не се знае обаче колко коли чака да й купи донят) и се прави че не й пука, че той можел да иска от някакви си "дето ги държиш на топло до НДК" и нищо не разбирала, донът междувременно изтърсва клишето си да станат трима (тоя път не споменава за поколенията напред), обаче всичко се проваля накрая понеже ти не си купил апартамента до НДК по вина на дона заради съвета му за дълги евра, не държиш нищо никъде на топло и на него му липсва вече вдъхновение за каквото и да е утрояване след като не е минал всичките там дето щеше да ги държиш на топло и става пълно мазало накрая... ооо тук човек наистина може да се посмее от сърце.
GG, диамантът наистина е едно нищо във форекса след като не предвещава бъдещ тренд.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
RyMu (05-11-2014)
ОКда няма после оплаквания, че си оставена без избор
----------
Аз познавам лично доста такива индивидиЧовекът е на 68 и надали ги е спирал изобщо http://www.canaltcm.com/wp-content/u...stallone60.jpg![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (05-11-2014)