Не е
----------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тук изобщо не разбирам за какво се ежи прасето, но гледам, че още се ежи, даже и си мисли че Руми трябвало да заслужи да го анализира и се прави че ничие мнение не го засяга - ма то нали затова живее бе - за чуждите аплодисменти, кака така да не го засяга?! Пък и си избирал от кого да бъде обичан - от Човеци (към животно малко странно).Ти пък коя си Руми и с какво заслужи да анализираш моето поведение ? Защо си мислиш, че мнението на който и да е, означава нещо и би ме накарало да се променя? Нито държа да бъда обичан, нито харесван от който и да е. Аз сам си избирам от кого. Има си Човеци и за тая работа.
Жени .... мъже ...... що пък да се съобразявам с това? Боклука си е боклук, все едно от какъв пол е. Щом е изхвърлено в кошчето, то си остава там.
И не ми прави повече реклама на оназ лудата, щото не вървиш. Това не е агрофорум а трейдърски. Зарзаватчиите да си търсят нейде другаде място под слънцето.
Кого от вас обидих персонално, че от снощи се нахвърлихте като хиени върху хранещ се лъв?
Ако ви липсва внимание, защо трябва да го печелите на мой гръб ?...Жени, мъже - квот падне там...
- Тука обаче вече трябва да се даваме на криминална полиция за смешателство между различни природни видове и полове.
Обаче някой ако благоволи да не му раздава постоянно тиквени медали става луд боклук.Па и нещо агро си там някой бил, нищо че е икономист и по-познава тренда от него.
Обидите ти са ежедневни и постоянни - въобразяваш си че като хващаш чат-пат трендчета на 5 минутка за 20-30 пипа, а не виждаш цялостната картина, си много ценен и нещо повече от останалите?
Ми като не искаш да пИчелим внимание на твой гръб, вземи се скрий някъде и не ни занимавай повече с твойте женитби и разводи.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Чеки малко извън темата .....
Че май трайно ше земем 1.2470000000
Удри долареееееее)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (05-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (05-11-2014)
фицка ,На мен не ми пречи ..... и нъли знаеш защо ?
Щото не ми пукася щи открия една голяма тайна
...ама тихо , няма да казваме на никой в Джунглата
, не знам що , майна , ама си съм сигурна 220%,че много ти пука ....
е , вече заради тва може да не ти пука ..
![]()
Последна редакция от RyMu : 05-11-2014 на 21:56
Eli2356 (05-11-2014)
Хм,те ако дойдат само две,банкет трябва да даваме......ама ако дойдат всички,ще трябва най малкото ,,Герена" да наемаме.....не за друго ами за кални борби трябва повече кал.
Не бой са,Фафи,не плачи:
,,Никой не заслужава сълзите ти, а този,който ги заслужава,никога няма да те разплаче".![]()
Фибо....мибо....грънци