Чакай, чакай ти държиш половин Шопландия и искаш с тостер само да минеш?
До живот ще ми мият твоите хора стъклата на колите...
Пък Фицката може да иска и нещо от ония дето ги дъжиш на топло до НДК.
Той да си каже, ама аз дане разбирам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Явно сега трябва и да ви възприемаме като прозорливи ?
И що ме гониште лъвовете миришат много ... не се притеснявам от това
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бравус, бая кифте си изял, значиа да не се готвиш за някоя тежка мома че дигаш толкоз бре
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ех злато веееееееее .... бих се прежалил , само ако ти го искаш ........ да сме тримца
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Уффффффф, не чопли с нокътя раната длибока
Наш къф хубаф са продаваше .... с гледка към народното събрание (малките букви са мои)
Ма го изтървах, че бех купил евра по съвет на Фицката ....
Па доде ги развържа .... те го купиха![]()
800гр кайма на кюфтенца си сложих в тенджерата. Половината май замина
После имам да ям варени яйца с кис. мляко
А момиче, ше ги ева в надути коври ше ги еваМного ме дразнят напоследък...всъщност всичко ме дразни
Явно е от тренировките![]()
Тва с усещането за Истина важи за всеки нямах предвид някого конктетно, не те гоня но се налага ,щото като се объркат миризмите няма да се знае кой кой е и няма да може да се доразграничим та да се опознаем
![]()
Ай ся Фицката виновенспичели ли от те евра
ако да чакам комисион, ако не .................
"Чуждестранната борсова търговия и инвестирането в деривати могат да бъдат много рискови и да доведат както до загуби, така и до печалба. Чуждестранната борсова търговия и инвестирането в деривати не е подходящо за голяма част от непрофесионалните инвеститори и следва да се използват само средства, които могат да бъдат рискувани. "
![]()
Или от зоба
почна ли да гледаш лошо![]()