Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ръководителят на европейската дипломация Федерика Могерини заяви в интервю, публикувано във френския вестник Le Monde и още няколко европейски издания, че подкрепя създаването на Палестинска държава.
Опаа, това вече като официално мнение на ЕС изглежда...
Чифутите в Израел нема да са ич доволни...
Read more: http://asia.actualno.com/Mogerini-za...#ixzz3I5epwaLw
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
това може да се развие като теория за доста други страни било то и световни сили като Русия например .. бях там и изобщо не ми хареса разликата в класите в Москва например и в малките градове ... като Красноярск например , който не е хич малък де ама така го водят ...То там май наистина не е добре за живеене и май тук сме малко по-добре от тях...
My life has got to be like this , its 'got to keep going up....
С какво разликата в класите в Русия се различава от това в България?това може да се развие като теория за доста други страни било то и световни сили като Русия например .. бях там и изобщо не ми хареса разликата в класите в Москва например и в малките градове ... като Красноярск например , който не е хич малък де ама така го водят ...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чифутите в Израел ще има още доста да си патят. Влиянието на САЩ лека полека се изпарява, а друг няма кой да ги глези. Путин го обявиха за най-влиятелен в света, а Китай са най-големите външни кредитори на САЩ. ЕС пък все още не знае как да се справи с вътрешните си проблеми, камо ли да тръгн да удря рамо на САЩ.Опаа, това вече като официално мнение на ЕС изглежда...
Чифутите в Израел нема да са ич доволни...
Read more: http://asia.actualno.com/Mogerini-za...#ixzz3I5epwaLw