Да бе да, остаря горката и не даяни вече, ама какво да я правя, пък го изградих като навик и не искам да намалявам движението,
Макар че незнам може и да се замисля
----------
Точно така младите да се мъчат, ти твойто си го дал на спорта на маса.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
я да ви питам като сте такива спортисти набирате ли с на лостове...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ме разби, ама давайте и бройки да си ги мерите кой повече пъти може.
на бул българия до ул.Здраве днес са открили чисто нова площадка с фитнес уреди- утре зарана да сте там.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
malivatha66 (05-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Разбира се
Даже с тях започвам
4-5серии по 8-10повторения
А когато нямам да правя гръб, включвам една серия в загрявката
----------
Тяга правиш ли ?
Колко серии и по колко повторения ?
тягата като силово упражнение не е добре да е с много повторения аз правя не повече от 5 в серияТяга правиш ли ?
Колко серии и по колко повторения ?в началото на тренировката за гръб (някои я правят в края)сериите са както при другите упражнения за гръб аз правя по 3-4 серии на упражнение загрявката не се брои
Браво на теб ! И аз така
Уникално усещане дава
Клека и тягата са ми любими, след серия имам чувството, че мозъка ми се наводнява от ендорфини![]()
а можеш ли да направиш преса на лоста да си дигнеш краката вертикално нагоре, с глава надолу и тогава да правиш набирания/не знам кака се казва ако си има име/....Разбира се
Даже с тях започвам
Той да не е Йордан Йовчева можеш ли да направиш преса на лоста да си дигнеш краката вертикално нагоре, с глава надолу и тогава да правиш набирания/не знам кака се казва ако си има име/
Питай за нещо по лесно![]()