Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (05-11-2014)
Видя ли?Oleg май ще иде да хване гората да потича, че не го свърта нещо
https://www.youtube.com/watch?v=HQI9sXnhKa8
Като започнеш да тренираш, след това имаш повече енерджи и самото тяло ти го иска
----------
Честит празник на всички мъже!
Днес било международен ден на мъжа!
Бъдете все по-готини и успешни!
И много здраве!
За Фицката ....подарък специален ще има!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДобАр дьеееен, добар добар дьеееен
Неска тряа да минем на РЕДА 1.2477777 си мисля![]()
REDA (05-11-2014)
БАБА МЕЦА требе да каже!!!!????Неска тряа да минем на РЕДА 1.2477777 си мисля
БАБО МЕЦООООООО не се СПОТАЯВАИ !!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Честито и от мен на всички мъже!![]()
(ако наистина днес им е някакъв празник)
Блажите ли? Аз бая съм облажила гледам като станах - късо евро, дълъг дакс от снощи, късо злато от оня ден и вчера - търпението понякога добре се възнаграждава.Еврото може да не го затварям и до 1,2300.
Или поне до 1,2350, ако се сбъдне прекрасната картинка, която беше пуснал Алф снощи - пак останала в старата тема... (много спам, много нещо
)
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 11:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ибрееееее, Кабелта къ са изсулииииии .... ))))
Ма без мене)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
моделче което се появява понякога на пазарите....ето картинка за да не се обяснявам...
http://prikachi.com/images.php?images/530/7705530B.jpg
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
И без мен. Видях го вчера че е занадолу, но рекох да не товаря много сметката, чаках още малко да качи и оттам, а сега вече след дъжд качулка не ми е мерак да влизам, макар че има до 1,5786 да слиза според мен.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz