И са дебелиНе ми се чете всичко изписано, но това което прочетох по диагонал, мога да отговоря така:
По никакъв начин тези, които не ми харесват постовете, не са ми фактор.
Тези, които комуникират с мен могат да ме преценят.
На тези, които не могат да вникнат- нека си живят в заблуда!
Относно това с каква прическа ходя до магазина и как се грижа за стайлинга си, означава , че уважавам себе си.
Смятам също, че човек може да се разсейва с каквото пожелае , някои мият чинии-други ходят на фитнес.
Някои държат на вида си, други ходят като парцалани...всеки живее както намери за добре.
Много съм над нещата, така че.....
Къде се загуби толкова време ? Със сестричката ?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тя нали живее в Гърция и сега си дойде за месец, та не можем да се наприказваме...
Бяхме малко навън да се видим с близки на по коктейлче...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само се питам защо мислиш, че целия форум трябва да занимаваш какво правиш ти с тези болднатите и да си мислиш, че някой го интересува това? Нали си над нещата - бъди наистина. Пък за спам може и по-смислени и интересни неща да се измислят - теми бол, стига малко акъл и обща култура да имаш.Не ми се чете всичко изписано, но това което прочетох по диагонал, мога да отговоря така:
По никакъв начин тези, които не ми харесват постовете, не са ми фактор.
Тези, които комуникират с мен могат да ме преценят.
На тези, които не могат да вникнат- нека си живят в заблуда!
Относно това с каква прическа ходя до магазина и как се грижа за стайлинга си, означава , че уважавам себе си.
Смятам също, че човек може да се разсейва с каквото пожелае , някои мият чинии-други ходят на фитнес.
Някои държат на вида си, други ходят като парцалани...всеки живее както намери за добре.
Много съм над нещата, така че.....
Не ми отговаряй.![]()
![]()
Пп: Дано не съм засегнала някой, но понякога ми става първо смешно, а после отгчително и жално накрая за някой прочетени тук неща.
Последна редакция от Eli2356 : 05-11-2014 на 01:16
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (05-11-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (05-11-2014)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (05-11-2014)
Редеееее, ставай и се строявай в три редици
https://www.youtube.com/watch?v=L4TiDDHR_U0
REDA (05-11-2014)
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!
РЕДА загуби 15 минути да чете
ГНЯСАВ СПАМ на разни ДОЛНИ ЖИУОТНИ
и още ,,,,на по-смотани СПАМАРЕ !!!!![]()
Реде, слесдобеда ше ходим ли към 1.28
тнвтнвтнвтнвтнвтнвтнвтнвт нвтнвтнв
Eдва ли,,,,,,,,,ше ходим ли към 1.28
То още е предПРОЦЕДУРНО де,,,,,,,,,,,,)
БАБО МЕЦО това на 15 минутна ФЛАГ ли е???![]()