От къд го изкопа товаКво и е завързаното прилича на леко женствен мъж
е не е мъж ...........................
http://s1.postimg.org/b4r3iafpr/merkel_goala.jpg
adult picture hosting... Ако се появи нещо такова за някой наш политик, каква лимще е реакцията
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имаше нещо подобно, макар и в по-нисък ранг, не знам какво стана после с госпожицата.
http://news.ibox.bg/news/id_1329423391
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
малко като селски тарикати са,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доколкото си спомням, получи жестоко наказаниеИмаше нещо подобно, макар и в по-нисък ранг, не знам какво стана после с госпожицата.
http://news.ibox.bg/news/id_1329423391
пратиха я в някво посолство, ама забравих кое![]()
Е то едно време (средновековието), ако французите не са завладели и облагородили генетично англичаните, вторите нямаше след това да завладеят половината нецивилизован свят, пък французите - останалата.(и тук таме испанци, португалци и холандци
)
Французите били генетично най-песимистичната нация в Европа - това четох някъде вчера и като съм общувала с тях наистина са все нещо намусени и с големи претенции - въобще всички френскоговорящи. Не знам при вас как са, но сигурно си им свикнал и такива да са.
Следвали ги германците и англичаните (за тях пък съм с точно обратни впечатления), а холандците и датчаните пък били най-щастливите генетично в Европа - и личните ми впечатления казват същото..
Последна редакция от Eli2356 : 03-11-2014 на 19:04
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
щот пивтунят само вино и постоянно ги цепи глава франчулята, зарад туй са таквиз намусении жените им коври по цял ден само обикалят квартала да се ебандурят - на ко да се усмихват хората
![]()
GGBG (03-11-2014)
бе знам ли - още при пристигането им в хотела като ги изсипва автобуса 30-40 и повече човека чак пък всичките ли да са махмурлии и жените току що върнали се от кварталните улици...
- даже има разлика и между френскоговорящите и фламандско-говорящите холандци.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За претенциите си абсолютно права. Местните се имат за голямо "добрутро", което в интерес на истината няма никакво покритие..
Аз отдавна престанах да им обръщам внимание, обаче...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Имат си го, то и ние имаме , ама нашто стига само да сме последна дупка на кавала в Европа.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark