то кът се научиш да търгуваш капиталец много имазулум-трейд, спамм акаунти, копи мопи там системи всякакви
малко сложни схемите и изчислението, ама пак става
![]()
то кът се научиш да търгуваш капиталец много имазулум-трейд, спамм акаунти, копи мопи там системи всякакви
малко сложни схемите и изчислението, ама пак става
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Куре, ма с таз СРЗ, нищо не мож да направиши сто килолева нема да стигнат за автосалон сякашосвен ку кредита не е от ктб-то де...
ама то тогаз друга ситуация вече...
![]()
а па едно от хубавите страни не третосветския стандарт на живот тука е, че и с 1/100 лот пак може да се докара положението до средна работна заплата
Даже за нормално хранене няма да ти стигат.
Да не говорим, че на една дискотека не мож отиде, пък за разходка извънграда да кажем на ски или кросови мотори и т.н. забавления е абсурд.
То и с две СРЗ не може де
Виж на три-четири вече ставаИ то ако не пушиш и не пиеш като разпран
![]()
На нашта ширина марката на колата не е критерий за планежоспособност, както е фрашкона със скъпи лимузини, то един чужденец като нищо ще извади извод , че стандарта ни е висок.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Чужденците се радват супер много на цените тук
С един такъв се заговорихме и ме пита колко бил данъка, и аз му казвам 10процента и той се зарадва. После му обяснявам, че заплатите са много ниски и той пита колко. И аз му казвам 1000 е над средната и той ме гледа втрещен и ми вика, че толкова изхарчил за 6дни
А е студент тук, т.е. харчи парите на родителите си, не негови.
----------
Един от основните доводи е, че ако можеш регулярно да изкарваш 1.5к от трейдинг, то няма причина да си на истинска работаНе че да ти развалям кефа, ама замислял ли си се, че големите неща в бг струват повече отколкото в Германия? Техника, коли, храната е същата работа... На какво да се радваме тук, че стандарта уж позволявал отварянето на по-малък акаунт? Аз ако целя такива доходи да не съм луд да отделям толкова години на тоя бизнес вместо да ида да работят за 1-1,5к някъде безгрижно?
И макар да са малко като стойност е много по-добре отколкото да ги изкарваш с труд и време.
Защо пък на някой може да им харесва и друго да правят или да им писне или много други неща.
П.С. Какво стана с твоя шофьорлък.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (02-11-2014)
Това казвам и аз, тябват пари за да се правят пари, но защо тогава все става така, че с 1 или 2 лота искат да търгуват хора, които ги нямат? Понеже нали иначе била малка печалбата...
Намирането на пари не е чак толкова лесно, но за сметка на това е задължително ако искаш да вадиш нещо повече от минимална заплата.
то кът се научим да търгуйваме парите сами ще ни намерят, нема да има нужда хич да ги търсим смятам язе
а па срз-то е достатъчно и предостатъчно даже за жювот ако нямаш келешарник да раниш или нещо скъпо да изплащашпийеньето (ежедневното
) напоследък е по-евтинко от пушенето между другото
![]()