Благодаря на всички за прогнозите за другата седмица.
И аз чакам да видя дали ще има гап и след това на къд еще ходи. Няма да е лошо и да порейнджи извсетно време тук, за да може големите графики да покажат какво ще е![]()
Благодаря на всички за прогнозите за другата седмица.
И аз чакам да видя дали ще има гап и след това на къд еще ходи. Няма да е лошо и да порейнджи извсетно време тук, за да може големите графики да покажат какво ще е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това вече е факт , че пазара навлезе в друга фаза , но да видим дали ще успее да се задържи в "мрежата си ".....Благодаря на всички за прогнозите за другата седмица.
И аз чакам да видя дали ще има гап и след това на къд еще ходи. Няма да е лошо и да порейнджи извсетно време тук, за да може големите графики да покажат какво ще е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази седмица ще имаме доста волативен пазар и може доста хора да си заминат , ако не внимават