Ако Ел е на 5 форекс годинки, аз съм на 3 и половина. Излиза, че Ел ми е кака.
И аз като порасна и аз ще търгувам успешно като нея.
А сега само блея, ли блея.
Ако Ел е на 5 форекс годинки, аз съм на 3 и половина. Излиза, че Ел ми е кака.
И аз като порасна и аз ще търгувам успешно като нея.
А сега само блея, ли блея.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Цъ, на 3 форексни станах тоя месец - смятай... днес като станах обаче йената ме изненада зле и ме върна малко назад - Курода пак е плещил глупости. Иде ми да отида и да му отплещя един.... но като ме види такава дребна само на 5 годинки едва ли ще се впечатли особено.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Лакомията ще ти изяде главата.... Тегли бе жена, па после пак търгувайЦъ, на 3 форексни станах тоя месец - смятай... днес като станах обаче йената ме изненада зле и ме върна малко назад - Курода пак е плещил глупости. Иде ми да отида и да му отплещя един.... но като ме види такава дребна само на 5 годинки едва ли ще се впечатли особено.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (31-10-2014)
Коварна фамилия има пичът - требе да се внимава с него....Цъ, на 3 форексни станах тоя месец - смятай... днес като станах обаче йената ме изненада зле и ме върна малко назад - Курода пак е плещил глупости. Иде ми да отида и да му отплещя един.... но като ме види такава дребна само на 5 годинки едва ли ще се впечатли особено.![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Да. Обаче не е пич, а пръч. Дано това дето му е във фамилията да не му послужи още 10 години. Щото явно не му е служило скоро, щом му идват наум такива кукувски решения... Сега зарад него трябва да чакам кУрекция (поне малка) на йената вместо да тегля.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не знам и не ме интересува / из хахо хихи в часът на Милен Цветков /.
Ели човека каза, че увеличава стимулите до 65 милиярда долара то си беше очаквано но повечето прогнози бяха това да стане след НГ.
Сега да чакаш корекция ???
Те това бе основната причина. И ще оказва влияние със дни. Аз късно влязох на пазара, но за сметка на това малко рисково вдигнах обема, и за сега съм о"кей!!!
Останах с впечатлението, че някои хора не са разбрали каква е причината и за това им писах...
Не виждам каква корекция чакат???
Взимай бонуса и дълги с цел 115 пък там може и корекция да търсим.