Е то ся въпроса не е ЛОКАЛЕН .....
Ми е ГЛОБАЛЕН ......
Много нетипичен фундамента
Санкции срещу Русия, ПетролЯ ....
Глобалните ИГРИ бият .... или провокират локалните интереси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е и според мен, това все пак си е основния фундамент, докато не се промени, няма много да се промени и пазара.Докато абеномиката бачка с пълна сила и обезценява йената няма смисъл да се правят дългосрочни прогнози...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Толкова бързо, като загубих този бас, даже демо сметка не съм успял да зануля
Предполагам, че имаш предвид това:или това
Кажи кое от двете и ми изпрати адрес за доставка на ЛС![]()
D-12 (31-10-2014)
Накой вхана ли дългите?Аз на демо тествам една стратегия, с нея съм вханал 200 пипа.
![]()
сутринта гледам Коруда е направил приятна изненада за моите дълги които бях оставил,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
D-12 (31-10-2014)
Приятелю нищо няма да ми пращаш /ще взема да се пропия/Толкова бързо, като загубих този бас, даже демо сметка не съм успял да зануля
Предполагам, че имаш предвид това: Прикачен файл 1701 или това Прикачен файл 1702
Кажи кое от двете и ми изпрати адрес за доставка на ЛС
Надявам се да не си на големи загуби и скоро да спечелиш достатъчно
Ако решиш да челпиш нека да е когато си на печалба и си доволен от профита!
Аз очаквах поне още един не успешен тест на 110 но йената явно има да догонва!
D-12 (31-10-2014)
Мъжка приказка и красива картинка за добро утроТолкова бързо, като загубих този бас, даже демо сметка не съм успял да зануля
Предполагам, че имаш предвид това: Прикачен файл 1701 или това Прикачен файл 1702
Кажи кое от двете и ми изпрати адрес за доставка на ЛС
Аз обаче още си се облизвам за нива над 113 и евентуално ако има Дядо Коледа, то числото е 115
----------
Пабло, нещо не откривам такава бутилка от 5л на уиски Савой???Приятелю нищо няма да ми пращаш /ще взема да се пропия/
Надявам се да не си на големи загуби и скоро да спечелиш достатъчно
Ако решиш да челпиш нека да е когато си на печалба и си доволен от профита!
Аз очаквах поне още един не успешен тест на 110 но йената явно има да догонва!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (31-10-2014)
Аз говорех за 5 л. в какви бутилки има ми е безразличноможе 5 по 1л. или 10 по 0.5 л.
Баса беше приятелски и отказвам да взема Савой.
Сега се взирам в графиката и нищо не мога да видя имаш ли някакви идеи къде да слагам лимити и да затварям или просто да не затварям?
D-12 (31-10-2014)