лошо не съм казал Дани , нали ?ама то не е алкохол бе то е елексир
отивам в темата на еврака да видя какво питаш
инак го позна питието , водка е добре ....![]()
лошо не съм казал Дани , нали ?ама то не е алкохол бе то е елексир
отивам в темата на еврака да видя какво питаш
инак го позна питието , водка е добре ....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не го знам какво е, ама ако дойде време да го купувам ще те питам точно. Ако го спечеля, ще го разиграем на благотворителен коледен търг тук във форума - щото аз алкохол не пия и не съм чак толкова за печалбата, а повече за спорта - като е на вързано е по-сладко.Реших да не те засилвам много и да не искам нищо но ако си много навит може на 5 л. Savoy whisky.
----------
По името не ми изглежда скъпо![]()
![]()
...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е нужно да е скъпо, че да е хубаво. На мене нищо човешко не ми е чуждо дори ме боли кръста от снощиТова не го знам какво е, ама ако дойде време да го купувам ще те питам точно. Ако го спечеля, ще го разиграем на благотворителен коледен търг тук във форума - щото аз алкохол не пия и не съм чак толкова за печалбата, а повече за спорта - като е на вързано е по-сладко.
----------
По името не ми изглежда скъпо![]()
![]()
...............................
но това е друга тема
Вече сме прекалено близо до пробив на 110 и вероятността до края на годината да не го видим е малка за това не се чувствай длъжен да се хващаш на бас.
пак големи шишове при долара, обра стоповете и в двете посоки ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,
Считай, че сме се хванали вече. То сега е момента - при 105 цена всеки може да се обзалагаНе е нужно да е скъпо, че да е хубаво. На мене нищо човешко не ми е чуждо дори ме боли кръста от снощино това е друга тема
Вече сме прекалено близо до пробив на 110 и вероятността до края на годината да не го видим е малка за това не се чувствай длъжен да се хващаш на бас.
Свидетел съм, удостоверявам и утвърждавам баса
Данък - колкото душата ви отпусне от залогът, фъстъчките (ако даде яко тренд може и бадеми) са от мен
----------
Савоя от едно време им знам, че е хубаво и уискито и водката. Но пусто като пускат постоянно примоции на вносното, се се подлъгвам за етикет и престижНе е нужно да е скъпо, че да е хубаво. На мене нищо човешко не ми е чуждо дори ме боли кръста от снощино това е друга тема
Вече сме прекалено близо до пробив на 110 и вероятността до края на годината да не го видим е малка за това не се чувствай длъжен да се хващаш на бас.Пък и за нашите стандарти си е скъпичък българския алкохол. По студентско повече от 4.50лв не давахме за 0.7, сега кви 8лв кви 5лв
А вносният тогава защо пък беше по-скъп от сега.....киро, киро май пак вършей![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (30-10-2014)
Аз от тази нива не желая да ми даваш награда.
Въпроса ми е все още ли очакваш, че ще се задържим под 110 даже и за някакви много по ниски нива споменаваше но аз не им обърнах сериозно внимание.
Да, все още считам, че до Нова година ще си рейнджи в диапазона 105-110. Аз освен, че така го мисля, така и го търгувам. Принципно и долар/иена и евро/иена ги търгувам вече от месец само на къси - при всеки по-сериозен връх скъсявам - по принцип търгувам повече евро/иена, щото малко повече пуска, но от време на време влизам и при долар/иена ако се отвори добра позиция и имам свободен марджин, щото сега основно доя паунд/новозеландеца и една екзотична двойка паунд/южноафеикански ранд - много са готини
pablo (30-10-2014)
Луд ден днес при йената, долара нещо не е уверен днес...