Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Охо, аз с Бенча съм имал проблеми(визирам МТ4). Възможно е да са се оправили, но преди време ме подразниха и спрях да работя с тях. Не стига, че спредовете им бяха ненормални, ами ме бавиха с отварянето/затварянето на позициите. Виж за Трейдъра им забележки нямам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Какви са Хепи ? В бенча са перфектни. Търгува се августкият фючър. Ролването в бенча е около седмица преди края на моментният. Както и трябва да е в случая.За рекотиране не мога да кажа, ама я виж котировките какви са - стойността имОт вчера е така
Никой ли не се е оплакал?
Uploaded with ImageShack.us
http://www.cmegroup.com/trading/ener...eet-crude.html
Oт тук можеш да видиш повече инфо. Гледаш къде са най-виски изтъргуваните обеми. Това е активно търгуващият се.
----------
Това със спредовете е повече от година.
Колеги, една малка "мозъчна атака"! Admiral Markets са регулирани от FSA-Estonia, страна, която е в ЕС от 2004 година и член на CESR (Линк към лиценза - ТУК). Съществува една Директива за унификация на пазарите на финансови инструменти (MiFID) и както твърдят Admiral Markets, щом са регулирани в страна - членка на ЕС, те са регулирани и в останалите 26, както и в страните от Европейското икономическо пространство, които не са членове на ЕС - Исландия, Хорвегия и Лихтенщайн, поради договорни съглашения между ЕС и тези три страни.
В задачката се пита какво прави Admiral Markets в листата с брокери, които не са регистрирани в КФН?!
В добавка към съобщението на КФН, трябва да спомена, че съм получавал обезщетения както от InstaForex, така и от HotForex, когато са били установени проблеми. Последният проблем няма как да го забравим - грешните котировки при петрола, за които сигнализира и колегата greedforsuccess. Всички потърпевши бяха обезщетени!
В подобен случай, дали ще мога да претендирам за обезщетение от Фонда за компенсация, или той се отваря само при "екстремни" ситуации, като под такива, Законът разбира неплатежоспособност на брокер, да речем....
С други думи, важна е репутацията, не регулацията!
soros (20-06-2012)
е те за това мога да ти свалям шапка, благодаря. ама за живота, сори, майнаКакви са Хепи ? В бенча са перфектни. Търгува се августкият фючър. Ролването в бенча е около седмица преди края на моментният. Както и трябва да е в случая.
http://www.cmegroup.com/trading/ener...eet-crude.html
Oт тук можеш да видиш повече инфо. Гледаш къде са най-виски изтъргуваните обеми. Това е активно търгуващият се.
----------
Това със спредовете е повече от година.
аз не знаех, че отделните фючърси се преливат в една графика. Предполагам, че не съм прочела във сайта им. По другите платформи графиките се сменят. И затова вчера се учудих като констатирах разликата с графиките на варчев и инстата.
----------
има голяма разлика, когато при възникнал проблем той се реши още на първо ниво - клиент/потребител, и когато се наложи да се активира фонд за компинсации.Колеги, една малка "мозъчна атака"! Admiral Markets са регулирани от FSA-Estonia, страна, която е в ЕС от 2004 година и член на CESR (Линк към лиценза - ТУК). Съществува една Директива за унификация на пазарите на финансови инструменти (MiFID) и както твърдят Admiral Markets, щом са регулирани в страна - членка на ЕС, те са регулирани и в останалите 26, както и в страните от Европейското икономическо пространство, които не са членове на ЕС - Исландия, Хорвегия и Лихтенщайн, поради договорни съглашения между ЕС и тези три страни.
В задачката се пита какво прави Admiral Markets в листата с брокери, които не са регистрирани в КФН?!
В добавка към съобщението на КФН, трябва да спомена, че съм получавал обезщетения както от InstaForex, така и от HotForex, когато са били установени проблеми. Последният проблем няма как да го забравим - грешните котировки при петрола, за които сигнализира и колегата greedforsuccess. Всички потърпевши бяха обезщетени!
В подобен случай, дали ще мога да претендирам за обезщетение от Фонда за компенсация, или той се отваря само при "екстремни" ситуации, като под такива, Законът разбира неплатежоспособност на брокер, да речем....
С други думи, важна е репутацията, не регулацията!
Ако се беше регнала по-рано щеше да си получила писмо, че на еди коя си дата ще се ролват. Около седмица по-рано пращат всеки месец. За следващият път ще имаш писмо в платформатае те за това мога да ти свалям шапка, благодаря. ама за живота, сори, майна
аз не знаех, че отделните фючърси се преливат в една графика. Предполагам, че не съм прочела във сайта им. По другите платформи графиките се сменят. И затова вчера се учудих като констатирах разликата с графиките на варчев и инстата.![]()
Сега, говорим за демо-сметка. И там ли идват писма?
Регистрацията ми е от 01,06,2012. Доста преди 1 седмица от датата на събитието. Но писмо няма. Не че аз ги проверявам, но сега проверих и няма. Това трябва ли да ме притеснява?
albagpipe (20-06-2012)