Ам явно надолето от вчераТо кой кого изнасилва...Лошото е че няма новини, освен Европейската икономическа среща - в нея ми е последната надежда, че вече имам пуснати сделки на еврото, но като гледам и тази надежда избледнява - май нищо не правят на тая среща...
И кой тренд имаш предвид - нагоре или надолу?
Че нагоре го не подхванаха ....
Явно, кат в рекламата .... мислят че ше пада ... та продават))
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (24-10-2014)
Затваряш графиката и си гледаш кефа, това е решението. Аз откакто свикнах с мисълта, че няма проблеми да не отварям позиция всеки ден съм много по-релаксиран, чакам си сигнала и не ми пука ако няма сигнали.Много неориентирани движения днес навсякъде - мразя такива дни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тва е Добро за лепенка на монитора
Че е свързано с ДИСЦИПЛИНАТА)
И чисто човешките - лакомия, страх .... обикновено на базата на недостатъчна информация)
Да , напълно си прав, но свикнах тоя месец да съм всеки ден на печалба поне 30% от първоначалния капитал - днес да се похваля, ми е първия ден не само без печалба ами и на 3$ загуба засега. Наистина идва един момент, в който е по-добре човек да захвърли графиките, особено в такива дни без новини и посока.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не слушаш Ели и не вярваш .какво си говорихме вчера ?
![]()
Е ти утепа звяра .....Да , напълно си прав, но свикнах тоя месец да съм всеки ден на печалба поне 30% от първоначалния капитал - днес да се похваля, ми е първия ден не само без печалба ами и на 3$ загуба засега. Наистина идва един момент, в който е по-добре човек да захвърли графиките, особено в такива дни.
С тия 3 долара
Тва слага некъф праг .... дето некси притеснително звучи)
Не те лъжа бе.. вече станаха -2,39, понеже в отчаянието си затворих един usd/zar за 0,60$. Ще се ориентирам към затваряне и на някои други, явно нищо повече няма да направят. Много лош ден днес, изнерви ме направо. Още от вчера със спада на кивито в полунощ ми тръгна на зле, като хванах 1/3, другите почнах да ги контря - явно човек е добре да си дава почивка от време на време, че почва да прави глупости в един момент.
----------
Ха ха.. това са елементарни неща наистина. Вярвам ти и слушам, но навик - какво да се прави... Поне да влизах с по няколко лота като един колега сега гледам както е постнал разни графики и отчети, а аз някакви си проценти гледам и се напъвам и в дни, които не са за търгуване. Ма така е засега - всеки според чергата си..![]()
Последна редакция от Eli2356 : 24-10-2014 на 21:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не знам колко ти е първоначалният капитал, но ако печелиш 30% на ден е любопитно да споделиш с какъв процент от акаунта влизаш в сделка?Да , напълно си прав, но свикнах тоя месец да съм всеки ден на печалба поне 30% от първоначалния капитал - днес да се похваля, ми е първия ден не само без печалба ами и на 3$ загуба засега. Наистина идва един момент, в който е по-добре човек да захвърли графиките, особено в такива дни без новини и посока.
Защото от това, което чета от професионални трейдъри, те са доволни на печалби под 10% месечно и твърдят, че по-голяма доходност се постига с несъобразен риск, който често води до загуби.
Да не би да се майтапиш?![]()
как с колко ? с целият беНе знам колко ти е първоначалният капитал, но ако печелиш 30% на ден е любопитно да споделиш с какъв процент от акаунта влизаш в сделка?
задават ли се такива неудобни въпроси ?????
.........................
Важно е кесията да се пълни с малко с много , но да е постоянно , защото ако се разсееш за миг - пенсионират те![]()
Спечелих конкурс! И знаеш ли там как е? Дават ти 40 000, а имаш право да търгуваш само с 2500 максимум.
Сега ще гушна 500 долара бонус за първото място!![]()