БрЯх!
Фицката очуди света...
Ти правил ли си го това рьощи?
Аз само в макдоналдс съм яля Биг рьощи
БрЯх!
Фицката очуди света...
Ти правил ли си го това рьощи?
Аз само в макдоналдс съм яля Биг рьощи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези във въпросната верига не струват ,
по-добре домашно приготвени![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дядовците ви само рьощи са яли навремето,папагали с папагали...![]()
Фибо....мибо....грънци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Анджак!.................................................. ...........
----------
Прасчо Буров,а..................................................... ...........................
Фибо....мибо....грънци
А бе вместо тези рьощи, то направо да спретнем едни картофени кюфтенца бре
Хем по хранителни ще са. Пък и стават за хубава гарнитура.