Явка, не си падам по статичните графики из форумите и дори не поглеждам чуждите творения. Гледам на живо как мърда и какво става. Това е основната тръпка.
Стрелям по подвижни мишени, както се казва.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търгува се като купиш евтино и продадеш скъпо и обратното - нищо странно и необичайно.
А да те питам за онова "споко, към 1260 ще ходи" - себе си ли успокояваш? Щото не всички сме занагоре и щото самоуспокоението е най-вредното нещо в търговията - винаги е добре да започваш с презумпцията че може да тръгне срещу теб и да правиш такива входове, при които вероятността за това е сведена до минимум, т.е. на добри подкрепи/съпротиви най-добре, а не защото ти си си решил че ще ходи нанякъде.
----------
Да, защото ти естествено всичко си знаеш. Тук си само да събираш бонус или и да научиш нещо полезно от другите - а тук има хора, от които наистина може да научиш нещо полезно. На темата "АБВ - да започнем отначало" хвърлял ли си едно око поне? - мисля че ще ти е много от полза.
Аз пък съм й виждала отчета от сметката - не знам само нейна ли беше и дали на реал, но крайният баланс за август беше към 820 000 $, а беше почнато с 200 000$ в началото на месеца.Яна, явно не си следила изявите на Ана в "Треска за злато". И там влезе с такива бомбастични изказвания, но
нулира за час и дори сметката й беше станала на минус, защото пазара направо я отвя. Винаги бих търгувал обратно на нейните прогнози, защото
ми е отличен индикатор.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 23-10-2014 на 22:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
аз пъ вляяам между подкрепите и съпротивите, то като рипне си рипа щурото, и се заглави на съпротива или подкрепа, много ли бъркам ситуасиона![]()
п/п/ инспекторе, много лично сте го погнали чоловекот![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко прайте по нощите бе, таррркати? Изгледахте ли Американос Гангстерос? Сега е време да си лягате вече, че след малко ще ви вдигам да продавате злато. Сигналът не спи, не спииииии!
Весели и розови сънища![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Яна (24-10-2014)
увличам се и аз по други - той самия си търси помощ в няколко теми, собственоръчно пуснати от него, а и така като го гледам.. наистина има нужда от помощ.![]()
Разбира се че може и в средата на нищото да влезеш, стига да си убеден в крайната цел - аз също го правя доста честичко.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
пИчелим, пичелииим - докат не натрупаме първия милион - никаква почивка.![]()
![]()
мИрсиииии.... и на теб!
Ко туй Американос Гангстерос?- тук сме само почтени и честни хора, не се мешаме ние с такива, не искаме и да ги виждаме даже.
(само изпълненията им по графиките може)
Това е грешно, ама много грешно....като гледаш как мърда, губиш представа за горните графики, които не мърдат достатъчно. Става нещо от рода да гледаш картина от 50 см растояни....никога няада оцениш че гледаш Ван Гог или Пешо Четката![]()