ТО ти е хубу, ама ПРАСЮ ще идеЩот ми е хубу с тебе
на издръжка при неговите приятели
тарамбуките-дюнерджии!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
ТО ти е хубу, ама ПРАСЮ ще идеЩот ми е хубу с тебе
на издръжка при неговите приятели
тарамбуките-дюнерджии!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Помним![]()
дори сутринта рано рано го напомних от твое име![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Бачкооооо що ли по новините очаквам около 70 пипа вола![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тука вече имаме сериозен пробив на канала,мисля ще търси дъното ...............
photo upload sites[/IMG]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (22-10-2014)
тази корекция на втората от втората ъп вълна коригира до 78 фиб....и ако то не издържи че има голем сопол днес при ойрото.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (22-10-2014)
фицката (22-10-2014)
В смисъл яка подкрепа и рикошет нагоре...................@26985 нивото не трябва да се подценява
....................