• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Общи теми за Форекс пазара
    • Защо във форекс се допуска участие на дребни трейдъри?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Защо във форекс се допуска участие на дребни трейдъри?

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Резултати от 1 до 10 от общо 15
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 24-08-2022 10:00 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Моля, изберете категория: - Откажи
      ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X

Защо във форекс се допуска участие на дребни трейдъри?

Беше ми трудно да формулирам заглавието на темата, защото имам много въпроси все свързани с участието на дребни трейдъри във форекс. За да не стане много дълго заглавието на темата аз допълнително ще обясня какво точно ме интересува тук. Отлично знам причината за създаването на форекс и това е обмяната на валута между държави, централни банки и големи компании. Казвам го най-общо и без да имам претенциите, че съм се изразил професионално и изчерпателно по темата. Ключовият въпрос, който си задавам е защо обаче във форекс са създадени нужните условия да участват частни лица или така наречените дребни трейдъри? Знаете, че за да се случи това е нужно да има различни форекс брокери, специално ориентирани за работа с дребни клиенти. Те предлагат търговия на ливъридж, за да могат хора с почти нула пари да се включат. Отделно се дават бонуси и се организират състезания по форекс. Абе, изобщо създадена е една доста голяма индустрия (ако мога така да я нарека), която привлича клиенти частни лица, които да се занимават с форекс. Само че каква е ползата от участието на тези дребни трейдъри е също важен въпрос? Знаем добре, че валутния пазар го движат много фактори, но самите дребни трейдъри нямат никакъв дял към тях. Частните лица, които търгуват форекс на практика са незабележими меко казано. Те печелят или губят все за своя сметка и нямат принос към движението на валутните двойки. Доколкото съм запознат те не създават така важната ликвидност на валутния пазар. Тогава каква е причината да им се създадат условия да търгуват от дома си или откъде си решат? Защо всичко е толкова лесно и достъпно за тези дребни трейдъри и каква е икономическата изгода от цялата тази операция? Надявам се повече хора да се включат в темата и да се опитат да отговорят на въпросите, които съм задал, защото си мисля, че е не само интересно, но и важно. Аз обещавам, че ще разширя допълнително темата в процеса на дискусията в зависимост от вашата активност и интереси. Благодаря сърдечно на всички участници, които ще се отзоват!

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 12 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (11), kypa (08-02-2024)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 26-08-2022 18:09 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Явно никой не знае отговора на този въпрос защо във форекс се допускат да участват дребни трейдъри? Може да се запита също така защо са създадени така нужните и много важни условия, за да може да се включат в търговията на валутния пазар частни лица или както ги наричам аз дребни трейдъри? Мене ми се върти една малка конспиративна теория в мозъка и може да е грешна, но все пак смятам да я споделя тук. Става дума за така наречените форекс брокери, които са нещо като необходим посредник за дребния трейдър, за да може да участва на валутния пазар. Всъщност форекс брокерите са много важна част от цялата верига на форекса, защото на практика без тях дребните клиенти няма как да стигнат до пазара. Поправете ме ако греша, но на тези брокери клиентите са предимно дребни трейдъри и малки фирми. Имам предвид, че техните услуги не се ползват от големи банки, държави, фондове или централни банки. Извинявам се, че не изредих нещата хронологично, но просто така ми дойде на ума. Значи може да се заключи, че повечето форекс брокери са създадени специално, за да обслужват дребните трейдъри. Моите бегли наблюдения върху форекса са ми донесли информация, че голяма част от брокерските компании са регистрирани в офшорни зони. Доколкото знам това се прави, за да се избегнат тежките ограничения на финансовите регулатори и плащането на големи данъци разбира се. Няма да правя повече догадки, но всички знаят, че на компаниите регистрирани в офшорни зони не се гледа с добро око, защото се смята че крият данъци. Дори се говори как там се препират престъпни пари. Нормално е да се замисли човек дали някои форекс брокери не двата възможност на своите собственици да превъртат свои незаконни приходи? Вероятно не всички подобни компании може да бъдат обвинение в това, разбира се. Предполагам, че има хора, които ще ме убедят как дребен трейдър е нормална и законна професия и с интерес чакам техните аргументи.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

5. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (8), kypa (08-02-2024)

6. 26-08-2022 21:04 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Явно никой не знае отговора на този въпрос защо във форекс се допускат да участват дребни трейдъри? Може да се запита също така защо са създадени така нужните и много важни условия, за да може да се включат в търговията на валутния пазар частни лица или както ги наричам аз дребни трейдъри? Мене ми се върти една малка конспиративна теория в мозъка и може да е грешна, но все пак смятам да я споделя тук. Става дума за така наречените форекс брокери, които са нещо като необходим посредник за дребния трейдър, за да може да участва на валутния пазар. Всъщност форекс брокерите са много важна част от цялата верига на форекса, защото на практика без тях дребните клиенти няма как да стигнат до пазара. Поправете ме ако греша, но на тези брокери клиентите са предимно дребни трейдъри и малки фирми. Имам предвид, че техните услуги не се ползват от големи банки, държави, фондове или централни банки. Извинявам се, че не изредих нещата хронологично, но просто така ми дойде на ума. Значи може да се заключи, че повечето форекс брокери са създадени специално, за да обслужват дребните трейдъри. Моите бегли наблюдения върху форекса са ми донесли информация, че голяма част от брокерските компании са регистрирани в офшорни зони. Доколкото знам това се прави, за да се избегнат тежките ограничения на финансовите регулатори и плащането на големи данъци разбира се. Няма да правя повече догадки, но всички знаят, че на компаниите регистрирани в офшорни зони не се гледа с добро око, защото се смята че крият данъци. Дори се говори как там се препират престъпни пари. Нормално е да се замисли човек дали някои форекс брокери не двата възможност на своите собственици да превъртат свои незаконни приходи? Вероятно не всички подобни компании може да бъдат обвинение в това, разбира се. Предполагам, че има хора, които ще ме убедят как дребен трейдър е нормална и законна професия и с интерес чакам техните аргументи.
      Първо: Дискриминация е да не ги допуснеш
      Второ: Виж отговора в другата ти безсмислена тема.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

7. Следните 8 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

ontar (05-10-2022), kypa (08-02-2024), Нерегистриран (6)

8. 26-08-2022 21:52 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от gambletrade Виж мнението
      Първо: Дискриминация е да не ги допуснеш
      Второ: Виж отговора в другата ти безсмислена тема.
      Това с дискриминацията сам знаеш, че изобщо не е вярно и вероятно не си го казал като сериозен аргумент, а за майтапа. Има много бизнеси, в които дребни частници или не се допускат нарочно или условията са такива, че сам човек с малко пари няма как да се включи. За дребните трейдъри обаче всичко е така подготвено и направено, че да се класират барабар с държавите, централните банки и милиардерите, ако мога така да го кажа. Сам си направи изводите защо е цялата тази постановка. Темата изобщо не е измислена и си струва да се говори по нея. Аз лично не мога да се похваля, че съм на ти с форекса, но определено съм пример за трейдър от най-дребните, защото наистина търгувам със малки суми. Често се е случвало да депозирам във форекс сметка под 10 долара и да се опитвам да търгувам с тях. Това направо може да се каже, че е равносилно на геройство от една страна и на абсолютно неодоценяване на обстановката от друга. Няма как да се печели и изобщо да се успее във форекса с толкова малки вложения. Какъвто и късмет да притежава даден човек той най-много да спечели два-три пъти преди да загуби всичко. Аз по принцип не минавам за авантюрист в досегашния си живот, но запознавайки се с валутната търговия на стари години реших да се правя на експериментатор. Не че много м исе получава, но поне опитвам и това до някаква степен внася разнообразие в сивотата наоколо. Иначе се ровя много по темата за форекс и скоро гледах едно интересно видео, където се обясняваше колко безсмислен бизнес е това. Някакъв тип обясняваше, че това е вид дейност, която не е полезна изобщо, защото на практика нищо не се произвежда, а се въртят едни пари. По-точно в затворена система се преразпределят едни пари и печелят обикновено тези, които са са най-голям залог. Горе долу му разбрах какво иска да каже, макар че не съм на сто процента съгласен с разсъжденията му, но нека всеки има право на мнение. Чел съм и други интересни мнения по темата за форекса и какви ги вършат там дребните трейдъри, но ще стане дума за тях в друг коментар, че този стана прекалено дълъг.

Одобрена

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

9. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

10. 29-09-2022 22:30 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Защо във форекс се допуска участие на дребни трейдъри?
      Когато попитали членове на Китайската академия на науките - какво им е мнението за Френската революция (1798-1799), отговора бил еднозначен - рано е да се каже.
      Защо във форекса се допускат и дребни риби като нас - може би е рано да се каже. Имаме наблюдения само от около 20 г.
      Единствения начин да спечелиш в казината на Лас Вегас е като въобще не ги посетиш, шанса да спечелиш шестица от тотото е 1:14 милиона, но с търговията на пазарите е малко по-различно. Шансовете за всички са равни, но печелят само тези, които наистина притежават нужните качества за това.
      Лесният отговор би бил, че са ни допуснали на пазарите, за да ни ограбят, но всъщност може би ни е даден шанс да се докажем, че можем да бъдем печеливши и че ако губим е само заради емоциите си.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

11. Следните 10 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (30-09-2022), Нерегистриран (7), ontar (05-10-2022), kypa (08-02-2024)

12. 30-09-2022 00:06 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 370 Пъти в
      2 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Когато попитали членове на Китайската академия на науките - какво им е мнението за Френската революция (1798-1799), отговора бил еднозначен - рано е да се каже.
      Защо във форекса се допускат и дребни риби като нас - може би е рано да се каже. Имаме наблюдения само от около 20 г.
      Единствения начин да спечелиш в казината на Лас Вегас е като въобще не ги посетиш, шанса да спечелиш шестица от тотото е 1:14 милиона, но с търговията на пазарите е малко по-различно. Шансовете за всички са равни, но печелят само тези, които наистина притежават нужните качества за това.
      Лесният отговор би бил, че са ни допуснали на пазарите, за да ни ограбят, но всъщност може би ни е даден шанс да се докажем, че можем да бъдем печеливши и че ако губим е само заради емоциите си.
      Скоро бях чел Ето тази интересна тема
      Стана ми много интересно. Както винаги съм казвал човешкия живот е изпълнен с изкушения или изпитания както искаш го наричай. В статията много добре е описано, че тези които се възползват от тебе и си играят с твоята слабост или страст нямат сметка да ти помогнат да се избавиш от ситуацията която сам си се набутал. Та точно за това е идеята и тук. Повечето които не знаят и не могат да трейдват се хвърлят и потрошават маса пари. Линията мевду трейдинга и геймблинга е много тънка и някои за съжаление не го осъзнават. Други пък съомяват да печелят плащат данъци на тези печалби и матрицата пак не е на загуба. Всичко в този свят е да ти вземат парите по един или друг начин.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

13. Следните 10 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (8), ontar (05-10-2022), kypa (08-02-2024)

14. 30-09-2022 03:41 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      L&T
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      L&T не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите L&T е отвъд представите Аватара на L&T
      Начислени плащания
      34.19 USD
      Благодарности
      1 255
      Благодарили са му 2 406 Пъти в
      733 Поста
      ПодписвамПодписвам
      jqa,
      X
      За да може да влизат свежи пари, които по-голямата част от малките рибки бързо губят. Има много случаи на американци които са вложили всичките си спестявания и са изгубили парите си за много бързо време. Може би това е причината? Разбира се има и една малка част от тези хора които са спечелили много пари, но това съвсем малък процент. Ако форекса беше за всички то едва ли щяхме до имаме достъпа до него.

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

15. Следните 8 потребители изказват благодарности на L&T за полезния пост:

ontar (05-10-2022), kypa (08-02-2024), Нерегистриран (6)

16. 05-10-2022 10:12 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от L&T Виж мнението
      За да може да влизат свежи пари, които по-голямата част от малките рибки бързо губят. Има много случаи на американци които са вложили всичките си спестявания и са изгубили парите си за много бързо време. Може би това е причината? Разбира се има и една малка част от тези хора които са спечелили много пари, но това съвсем малък процент. Ако форекса беше за всички то едва ли щяхме до имаме достъпа до него.
      Не знам дали това е начин да се влеят свежи пари във форекса, както ти твърдиш, защото си мисля, че дребните трейдъри нямат кой знае колко голям принос. Може и да греша, разбира се, но съм чел и чувал, че на валутния пазар се въртят огромни суми ежедневно, но най-големите доставчици на ликвидност са централните банки, големите компании и финансовите фондове. Дори имаше някъде списък с приноса на тези големи участници поименно. Няма как да знам от личен опит, но предполагам, че ако човек разполага с много пари не е възможно да депозира десетки милиони в сметка към форекс брокер на ливъридж. Те такива трейдъри не минават и за дребни, но все пак ако се занимават индивидуално с трейдинг сигурно използват по-различни начини от нас истинските дребни трейдъри. Иначе винаги ми става неприятно, когато някой каже, че дребните трейдъри гарантирано и бързо губели парите си на форекс. Напълно съм сигурен, че има доста успешни дребни трейдъри, които си търгуват спокойни без да вдигат шум около себе си и печелят достатъчно пари, за да се издържат от валутната търговия. Може и тука в този форум да има такива потребители и съм сигурен, че са от тези, които изобщо не пишат в темите. Без да пзонавам подобни хора някакси напипвам каква би трябвало да им психологията - тихи, скромни и незабележими дори. Дали това е нарочно търсен ефект е друга тема. Питах защо във форекса се допускат дребните участници, защото ми е ясно, че това никак не е случайно. Все пак за да може да търгуваме ние се налага да има специални форекс брокери, които предлагат съобразени с нашите финансови възможности условия. Това валутната търговия в частта на дребните трейдъри си е серизен бизнес отрасъл, в който са заети да работят доста хора. Не искам да останете с впечатление, че аз не харесвам тази възможност,която ни е дадена. Дори напротив - аз съм много за това да продължи да се случва, защото колкото повече навлизам във форекса толкова повече започвам да разбирам какви неограничени възможности за печалби ни дава той.

Одобрена

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

17. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

18. 05-10-2022 18:34 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 127 Пъти в
      10 573 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      За да станеш голям, най напред требе да си дребна риба. И какво по добро от това, да ти се даде възможност още като ученик, студент да започваш да навлизаш в материята. Всеки си носи кръста. Едни ще се откажат без изобщо да са навлезли в същноста на търговията, за други ще си остане тръпка за цял живот. Като при рибарите, ловците, иманярите, златарите и какви ли още не. Само по себе си форекса е бизнес ниша, която води до преразпределение на капитали, данъци върху печалби, в това число и печалбите на брокерите, съответно и формиране на БВП. Пазарна икономика! Стига вече сме строили заводи за живота нов!! Преди време, при ковид кризата даваха репортажи как еди кой си пристигнал от чужбина, и щял да работи от хоум офиса си за чужда фирма, мернах мониторите зад гърба му и ми стана ясно каква ще му е работата. Те дори и журналистите дет даваха репортажа не разбираха за какво иде реч. Та отношението ми към форекса и дребните риби е напълно сериозно и нека не подценяваме труда на хилядите ДР. От тях може и да се пръкнат няколко големи акули, въпрос на време, упоритост, последователност. И който иска да се занимава с тази дейност, съвета ми е, бъдете по сериозни, не подценявайте дадената ви възможност. Все пак си е една възможност да докажеш себе си, да се пребориш със себе си, да победиш страховете, малодушието вътре в себе си. Понеже с пазара няма как да се бориш, ти се бориш през цялото време със себе си, със своите недостатъци, със своите трески за дялане.

Одобрена

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

19. Следните 13 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

ndimitrov73 (05-10-2022), minkov (05-10-2022), Нерегистриран (9), ontar (08-10-2022), kypa (08-02-2024)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 06-10-2022 00:04 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      И какво по добро от това, да ти се даде възможност още като ученик, студент да започваш да навлизаш в материята.
      Учениците май нямат много стимул да навлизат в материята тъй като до уши са нагазили в матрицата. Наскоро четох, че Уорън Бъфет бил започнал да търгува на 10 г. възраст. Роден е 1930 г. и ми е много чудно къде точно и какво е търгувал. До реална борса едва ли е имал достъп на тази възраст. Да е ползвал брокери също ме съмнява. Както и да е. Важното е, че и той е бил някога дребна риба допусната по някакъв начин до пазара, която обаче се е родила на правилното място, в правилното време и плува по течението вече 82 г. Като трейдър У. Бъфет не е нито най-находчивия, нито най-преуспелия. Единственото качество, с което е известен обаче е неговото търпение и постоянство.
      Сещам се и за друг пример, за друг сополанко дребна риба - пак в САЩ, преди и по време на Втората световна война. Случката е описана в романа "На изток от рая". Спекулация с цената на боба, но след съвет от подходящ близък приятел, носи малко състояние на сина на един от главните герои, който преди това се е опитал да закара салати от Калифорния до Ню Йорк с влак. Нямало е хладилни вагони. Използва лед. Влака се бави след предполагаема намеса на нелоялен конкурент. Загубите са огромни, плащат се и неустойки. Дребната риба печели, за да помогне на фалиралия си баща, който губи, въпреки че много внимателно е пресметнал всичко. Целият роман се върти около парични суми спечелени по честен и не толкова честен начин. Извода е, че можеш да си дребна риба и да успееш, но много по-лесно ако попиеш от опита на някой ментор.
      Днес е лесно. Интернет с неговите форуми, социални мрежи и купища безплатна информация е ментора, който знае всичко. Можеш да станеш пазарна акула, стига само да имаш време и желание за това.
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.
      Одобрена

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

22. Следните 17 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (06-10-2022), Нерегистриран (14), ontar (08-10-2022), kypa (08-02-2024)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Бърза навигация Общи теми за Форекс пазара   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти