• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Икономически и политически дискусии
    • За и против референдумите?

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: За и против референдумите?

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 13 1 2 3 11 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 до 10 от общо 129
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 30-01-2023 18:57 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

Моля, изберете категория: - Откажи
      ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 370 Пъти в
      2 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

За и против референдумите?

В последно време все повече наблюдаваме различни политически сили да ни пробутват референдуми за различни важни въпроси които повече се политизират отколкото да се търси позитивизма и негативизма от това. За мен този вид демокрация е за страна като Швейцария. Страна доказана с традициите си в пряката демокрация и гражданите и са достатъчно зрели и отговорни да прилагат този вид демокрация. Приложена в други страни не е много сигурно, че ще работи както трябва да не кажа, че може дори да навреди. Лично мое мнение е, че референдумите трябва да се забранят. Думата референдум за мен е девалвирала дума. С оглед референдумите които братска Русия проведе и референдума на ИТН. Просто не сме дорасли за такъв вид демокрация. Няма нужда от референдум според мен. Всяка политическа сила си има готов отговор за всеки референдум. Мисълта ми е, че когато имаме готов отговор за всеки референдум гласуваме за тази партия която отговаря на правилния отговор. И така ето ти е готов резултат след изборите. Всичко друго е политизиране и игра с народните маси. Пресен пример е Великобритания. Консервативната партия беше твърдо за оставане в Еврозоната. И какво стана депутата повдигнат този референдум изчезна след референдума и не се чу, а народа продължи да гласува за консерваторите. Това, ако не е демагогия. Та с две думи аз съм твърдо против теферендумите. Твърде много енергия и средства за нищо. Лично мнение разбита се. Всяка една партия има ясни позиции и отговори на въпрос референдумите гласувайте за тази или трзи партии които отговарят за вашите виждания и въпроса с референдумите е решен.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън
      Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

REDA (30-01-2023), Нерегистриран (2), minkov (30-01-2023)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 30-01-2023 19:39 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 127 Пъти в
      10 573 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Защо в Швейцария да е приложимо а в България не. По зрели били швейцарците! Дрън, дрън! Нашите политици просто не могат да комуникират с народа. Не могат да влизат в дискусия по даден проблем, да търсят изход, да приемат компромиси. Те просто ни сервират това което са намислили и очакват от нас да им се възхищаваме, да ги обичаме. Не осъзнават че има пропаст между нас и тях. И вече народа се отнася с недоверие към тях. Отиваме да гласуваме не за еди кой си, а против еди кой си, търсим по малкото зло. Та и референдумите ни стават безразлични и ги приемаме като самореклама на тея дето ги повдигат, не че ще решат проблем. Що някой от медиите не направи анкета на улицата и да попита десетина човека, "какво разбирате под президентска и съответно парламентарна република", и да видим колко българи ще кажат за какво иде реч. Няма комуникация, разяснителна кампания, какви са предимствата, съответно недостатъците на едното и на другото, какво е съдържанието на тея категории. И е нормално българина да прояви нихилизъм. А политиците след това да се бият в гърдите, "ама яз това го предлагах от еди кога си, но никой не иска да ме чуе". Демек па народа му е виновен, и за туй не сме били като швейцарците.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

5. Следните 4 потребители изказват благодарности на GeorgiRR за полезния пост:

minkov (30-01-2023), Нерегистриран (2), ontar (31-01-2023)

6. 31-01-2023 09:28 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      balcon
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      balcon не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите balcon е отвъд представите Аватара на balcon
      Начислени плащания
      1,652.35 USD
      Благодарности
      8 527
      Благодарили са му 14 261 Пъти в
      3 218 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Аз вече се подписах за референдума за отлагане на приемането на еврото, но искрено съжалявам, че идеята за нещо толкова важно се политизира, а това беше неизбежно след като със събирането на подписи се зае партия. Избрах да цитирам този източник, тъй като се вижда ясно откъде започна всичко - написано е черно на бяло, а на който му стане интересно може да види в предпочитана от него медия и продължението. https://m.offnews.bg/news/Politika_8...vr_794388.html
      ... написаното не е сигнал, нито препоръка, а само мнение.

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на balcon за полезния пост:

minkov (31-01-2023), pablo (31-01-2023), Нерегистриран (1)

8. 31-01-2023 10:02 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Твърдо съм за референдумите за каквото и да е.
      Идеята, че народа е прост и върви по акъла на партиите е меко казано несъстоятелна.
      Народът е умен и ефективен и винаги ще избере ефективното и разумно решение.
      Друг е въпроса, че самата идея за рефендумите в България е опорочена и резултатите от такова допитване до народа никак не са задължителни за управляващите.
      Точно така беше бламиран и резултата от референдума организиран от Слави трифонов, въпреки еднозначното мнение на галсувалите в подкрепа на повечето от предложените въпроси.
      Ако искаме да изградим реално демократично управление трябва да се пита народа. Може да не стане веднага ефективно такова питане, но с времето ще се оправят нещата.
      Това, че примерно аз бих подкрепил един референдум против въвеждането на еврото не означава, че задължително съм против приемането еврото, но съм убеден, че трябва да се направи това, което иска мнозинството и какво е мнозинството трябва да се провери и единствения реален начин е референдум.
      Същото се отнася и за другата подписка - за президентска република - за да спре да се политиканства по този въпрос трябва да се пита народа - ако каже да, значи да, ако каже не, значи не и въпроса ще е приключен и ще спрат всякакви следващи спекулации и политически говорения по темата - народа е решил и толкова. Иначе периодично се завръщаме към безплодни дискусии по такива теми.
      Или ако трябва да цитирам Волтер, който е казал: Аз не съм съгласен с това което казваш, но съм готов да се боря до края на живота си да имаш правото да го казваш.
      Та горе долу затова са референдумите и трябва да им се даде много по-голямо значение при вземане на важни решения за управление на държавата.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Одобрена

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

9. Следните 2 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

balcon (31-01-2023), Нерегистриран (1)

10. 31-01-2023 18:55 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Твърдо съм за референдумите за каквото и да е.
      Идеята, че народа е прост и върви по акъла на партиите е меко казано несъстоятелна.
      Народът е умен и ефективен и винаги ще избере ефективното и разумно решение.
      Друг е въпроса, че самата идея за рефендумите в България е опорочена и резултатите от такова допитване до народа никак не са задължителни за управляващите.
      Точно така беше бламиран и резултата от референдума организиран от Слави трифонов, въпреки еднозначното мнение на галсувалите в подкрепа на повечето от предложените въпроси.
      Ако искаме да изградим реално демократично управление трябва да се пита народа. Може да не стане веднага ефективно такова питане, но с времето ще се оправят нещата.
      Това, че примерно аз бих подкрепил един референдум против въвеждането на еврото не означава, че задължително съм против приемането еврото, но съм убеден, че трябва да се направи това, което иска мнозинството и какво е мнозинството трябва да се провери и единствения реален начин е референдум.
      Същото се отнася и за другата подписка - за президентска република - за да спре да се политиканства по този въпрос трябва да се пита народа - ако каже да, значи да, ако каже не, значи не и въпроса ще е приключен и ще спрат всякакви следващи спекулации и политически говорения по темата - народа е решил и толкова. Иначе периодично се завръщаме към безплодни дискусии по такива теми.
      Или ако трябва да цитирам Волтер, който е казал: Аз не съм съгласен с това което казваш, но съм готов да се боря до края на живота си да имаш правото да го казваш.
      Та горе долу затова са референдумите и трябва да им се даде много по-голямо значение при вземане на важни решения за управление на държавата.
      Не мога да се съглася с теб. Масата най- лесно се манипулира. Дане говоря, че има много много неграмотни и ниско интелигентни особи в тези балкански ширини които си мислят, че всичко е като в турските сериали. Тези особи освен фейсбук и турски сериали не ползват. А трети за 20 лв. Ще продадат майка си и баща си. И накрая интелигенцията се е отвратила от избори и политика и вече са в апатия, че нищо няма да се промени и с гласуване и без гласуване и познай накрая каква ще е представителната извадка от резултата от референдума. Като резултатите от предсрочните избори всички гледат процентите инсе бият в гърците а избирателната активност 33.33%. Е мерси референдума да ми определя важни решения от развитието на страната. Не благодаря.
      Съгласен съм да има и друго мнение и да се чуе ама мнозинството ще гласува само защото еди кой си казал. Сигурен съм че 99% от хората няма да дадат и един смислен и добре аргументиран довод защо са гласували за За или Против. 99% не знаят за поетичните и негативните ефекти от решението им в това съм напълно убеден говоря 99% от гласуващите които ще са 33% от имащите право на глас.

Не, благодаря.
      Последна редакция от ndimitrov73 : 31-01-2023 на 19:03

Роналд Рейгън

Печелете пари, без да напускате дома си.

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (2)

12. 31-01-2023 19:34 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      stuser,
      X
      Цитирай Първоначално написано от ndimitrov73 Виж мнението
      В последно време все повече наблюдаваме различни политически сили да ни пробутват референдуми за различни важни въпроси които повече се политизират отколкото да се търси позитивизма и негативизма от това. За мен този вид демокрация е за страна като Швейцария. Страна доказана с традициите си в пряката демокрация и гражданите и са достатъчно зрели и отговорни да прилагат този вид демокрация. Приложена в други страни не е много сигурно, че ще работи както трябва да не кажа, че може дори да навреди. Лично мое мнение е, че референдумите трябва да се забранят. Думата референдум за мен е девалвирала дума. С оглед референдумите които братска Русия проведе и референдума на ИТН. Просто не сме дорасли за такъв вид демокрация. Няма нужда от референдум според мен. Всяка политическа сила си има готов отговор за всеки референдум. Мисълта ми е, че когато имаме готов отговор за всеки референдум гласуваме за тази партия която отговаря на правилния отговор. И така ето ти е готов резултат след изборите. Всичко друго е политизиране и игра с народните маси. Пресен пример е Великобритания. Консервативната партия беше твърдо за оставане в Еврозоната. И какво стана депутата повдигнат този референдум изчезна след референдума и не се чу, а народа продължи да гласува за консерваторите. Това, ако не е демагогия. Та с две думи аз съм твърдо против теферендумите. Твърде много енергия и средства за нищо. Лично мнение разбита се. Всяка една партия има ясни позиции и отговори на въпрос референдумите гласувайте за тази или трзи партии които отговарят за вашите виждания и въпроса с референдумите е решен.
      Признавам си, че съм дълбоко възмутен от този коментар и според мене е написан от човек, който мрази България и българите. Ти може да не си дорасъл за демокрацията и затова си тръгнал да я търсиш на края на света съвсем на готово, но ние българите сме славен народ и сме си извоювали тази демокрация и напълно си я заслужаваме. Трябва да има референдуми и да се питат хората за най-важните въпроси, защото в момента повечето ни политици са буквално назначени в парламента от чужди посолства и изпълняват това, което им се нареди от там. Повечето българи не са съгласни с това, но за съжаление са се отчаяли, че нещо могат да променят и затова стоят далече от политиката и се спасяват поединично, което е жалко. Под стоят далече от политиката имам предвид, че повечето хора не гласуват вече и дори не следят какво става по-горните етажи на властта. Точно затова трябва да има повече референдуми по важните въпроси. Аз например не искам Майка България да бъде въвлечена в чужди военни конфликти само защото някакви политици искат да се пъчат как били на правилната страна на историята. Много интересно кой определя коя точно е правилната страна на историята и не трябва ли да мине известно време преди следващите поколения да направят оценка на сегашните събития? А относно сегашните партии в парламента мога да кажа, че те нито имат сериозна подкрепа от избирателите нито имамт собствена отговор за важните неща, защото вече казах, че са подчинени на чужди посолства или местни икономически групировки. Дали някой се е питал кой ги доведе тези недоразумения от ПП и ги тропоса в българската политика? Та чак спечелиха и изборите си преди още да сме им научили имената. За мене откакто сложиха машините изборите са нагласени, но това трудно може да се докаже.

Цитирай Първоначално написано от GeorgiRR Виж мнението
      Защо в Швейцария да е приложимо а в България не. По зрели били швейцарците! Дрън, дрън! Нашите политици просто не могат да комуникират с народа. Не могат да влизат в дискусия по даден проблем, да търсят изход, да приемат компромиси. Те просто ни сервират това което са намислили и очакват от нас да им се възхищаваме, да ги обичаме. Не осъзнават че има пропаст между нас и тях. И вече народа се отнася с недоверие към тях. Отиваме да гласуваме не за еди кой си, а против еди кой си, търсим по малкото зло. Та и референдумите ни стават безразлични и ги приемаме като самореклама на тея дето ги повдигат, не че ще решат проблем. Що някой от медиите не направи анкета на улицата и да попита десетина човека, "какво разбирате под президентска и съответно парламентарна република", и да видим колко българи ще кажат за какво иде реч. Няма комуникация, разяснителна кампания, какви са предимствата, съответно недостатъците на едното и на другото, какво е съдържанието на тея категории. И е нормално българина да прояви нихилизъм. А политиците след това да се бият в гърдите, "ама яз това го предлагах от еди кога си, но никой не иска да ме чуе". Демек па народа му е виновен, и за туй не сме били като швейцарците.
      Много точен коментар и съвсем на място! Аз лично нищо не мога да добавя към твоите думи освен да те поздравя за ясната родолюбива позиция и да ти кажа Браво!

Не мога да се съглася с теб. Масата най- лесно се манипулира. Дане говоря, че има много много неграмотни и ниско интелигентни особи в тези балкански ширини които си мислят, че всичко е като в турските сериали. Тези особи освен фейсбук и турски сериали не ползват. А трети за 20 лв. Ще продадат майка си и баща си. И накрая интелигенцията се е отвратила от избори и политика и вече са в апатия, че нищо няма да се промени и с гласуване и без гласуване и познай накрая каква ще е представителната извадка от резултата от референдума. Като резултатите от предсрочните избори всички гледат процентите инсе бият в гърците а избирателната активност 33.33%. Е мерси референдума да ми определя важни решения от развитието на страната. Не благодаря.
      Съгласен съм да има и друго мнение и да се чуе ама мнозинството ще гласува само защото еди кой си казал. Сигурен съм че 99% от хората няма да дадат и един смислен и добре аргументиран довод защо са гласували за За или Против. 99% не знаят за поетичните и негативните ефекти от решението им в това съм напълно убеден говоря 99% от гласуващите които ще са 33% от имащите право на глас.

Не, благодаря.
      Продължаваш да обиждаш интелигентността на българите и това е толкова жалко. Тези които сме останали тук и оцеляване заслужаваме само уважение, защото се борим да променим държавата си към по-добро. Ясно е, че ще стане много трудно, защото има съпротива от всякъде, но аз вярвам в успеха. Тези които искат и търсят лесното се изнесоха в чужбина и прав им път както казваме в България. Поне няма да ни се пречакт тука докато ние бачкаме здраво. Пак повтарям, че съм твърдо за референдумите и се надявам сегашните подписки да са успешни!

Одобрена

ИнстаФорекс – печелете пари с надежден брокер!

13. Следните 2 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (2)

14. 31-01-2023 20:09 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      'Коефициентът на интелигентност на тълпата е равен на коефициента на интелигентност на най-тъпия от гъмжилото разделен на броя на участниците.' - Sir Terry Pratchett
      В тази връзка, не мисля, че ми харесва индивиди, които си мърдат устните, когато четат и за които Славиту е 'голяма работа', щото го дават по талавизията да решават кое е добро и кое не за държавата. За това си има хора и те не са леля Пена краварката и бай Иван тракториста.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

15. Следният потребител изказва благодарност на gambletrade за полезния пост:

ndimitrov73 (31-01-2023)

16. 31-01-2023 20:23 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 885
      Благодарили са му 45 404 Пъти в
      12 209 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X

Не, благодаря.
      Само да отбележа, че народа е много по-умен отколкото ти си предствяш. Това, че по някаква причина си се срещал с хора които описваш в мнението си и не си се срещал с другите, различни от тях си е твой проблем. Явно средата в която си пребивавал не е типичната среда за нормалния българин.
      Държа да отбележа, че интелигентноста на българина и съответно броя на дебилите не се различава много от която и да е друга европейска държава. Това по скорошни проучвания на НЕбългарски изследователи - та според тях сме в първата половина по количество интелигентни хора и във втората половина по брой дебили.
      Колкото и да се купува всичко, това не може да промени общото правилно мнение на народа. А на който не му харесва мнението на народа си има решение - заминава за канада и му отпадат проблемите. Във всек случай който е останал тук трябва да се съобразява с мнението на народа, включително и такова дадено на референдум, а тези дето са решили да не живеят заедно с този народ и са заминали някъде си, не би следвало да дават акъли как трябва да живее този народ и какви решения трябва да взема, както и по начина на вземане на тези решения.
      Аз наистина не разбирам с какво право хора които не живеят тук, твърдят, че никога няма да се върнат си позволяват да дават акъли свързани с нашия жовит - живота на всички които реално живеем тук. Независимо от това какво ще си направим го правим за нас си и или ще му се радваме или ще страдаме, ама от хора, които нямат желание да споделят това което се случва и са решили да изживеят живота си на друго място не мисля, че е редно да вземаме акъл, а още по-малко редно ми се струва те да си позволяват да ни го дават този акъл.

Одобрена

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

17. 31-01-2023 20:45 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Централна банка
      Bahagia

Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      2 873 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Само да отбележа, че народа е много по-умен отколкото ти си предствяш. Това, че по някаква причина си се срещал с хора които описваш в мнението си и не си се срещал с другите, различни от тях си е твой проблем. Явно средата в която си пребивавал не е типичната среда за нормалния българин.
      Държа да отбележа, че интелигентноста на българина и съответно броя на дебилите не се различава много от която и да е друга европейска държава. Това по скорошни проучвания на НЕбългарски изследователи - та според тях сме в първата половина по количество интелигентни хора и във втората половина по брой дебили.
      Колкото и да се купува всичко, това не може да промени общото правилно мнение на народа. А на който не му харесва мнението на народа си има решение - заминава за канада и му отпадат проблемите. Във всек случай който е останал тук трябва да се съобразява с мнението на народа, включително и такова дадено на референдум, а тези дето са решили да не живеят заедно с този народ и са заминали някъде си, не би следвало да дават акъли как трябва да живее този народ и какви решения трябва да взема, както и по начина на вземане на тези решения.
      Аз наистина не разбирам с какво право хора които не живеят тук, твърдят, че никога няма да се върнат си позволяват да дават акъли свързани с нашия жовит - живота на всички които реално живеем тук. Независимо от това какво ще си направим го правим за нас си и или ще му се радваме или ще страдаме, ама от хора, които нямат желание да споделят това което се случва и са решили да изживеят живота си на друго място не мисля, че е редно да вземаме акъл, а още по-малко редно ми се струва те да си позволяват да ни го дават този акъл.
      Не знам защо всичко определяте, че говоря конкретно за България и все си мислите, че обиждам точно българите. Говоря по принцип за референдумите. Например тука в Квебек са провеждани два пъти и втория с малко не са спечелели Франкофоните. Ама това надали ви интересува. Също и какви последствия има всичко това за страна провинция и т.н. така че говоря по принцип за референдумите не са за други страни. Явно не ме разбирате ама нейсе.

Роналд Рейгън

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

18. Следните 2 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

Нерегистриран (2)

19. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    20. 31-01-2023 21:10 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 775
      Благодарили са му 14 566 Пъти в
      3 584 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Не знам защо всичко определяте, че говоря конкретно за България и все си мислите, че обиждам точно българите. Говоря по принцип за референдумите. Например тука в Квебек са провеждани два пъти и втория с малко не са спечелели Франкофоните. Ама това надали ви интересува. Също и какви последствия има всичко това за страна провинция и т.н. така че говоря по принцип за референдумите не са за други страни. Явно не ме разбирате ама нейсе.
      Два пъти за колко години? Не може и няма как сульо и пульо да искат референдум за всичко, което не им харесва...

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

21. Следният потребител изказва благодарност на gambletrade за полезния пост:

ndimitrov73 (31-01-2023)

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 13 1 2 3 11 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Икономически и политически дискусии   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти