• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Разговори Не по темата
    • Свободна дискусия
    • За змейовете и ламите..

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: За змейовете и ламите..

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Резултати от 1 до 10 от общо 12
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 07-08-2011 17:40 #1 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      greedforsuccess не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 239 Пъти в
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X

За змейовете и ламите..

Цитирай Първоначално написано от Pesho Виж мнението
      Айде започва се лекции по история Огън напред !!!
      Например аз въобще не съм съгласен с това, което направи Хитър Петър на змея, като го затвори в бъчвата и каза на старата вещица да го залее с вряла вода да се бил калил. А със змеят бяха побратими. Вярно, че змеят беше глупав и то доста, но и Хитър Петър постоянно го лъжеше. А на всичкото отгоре вместо да възтане срещу вещицата, той възтава срещу Змея, който му е побратим. Единият използва през цялото време лъжи и го манипулира най-долно, а другият е просто глупав и Хитър Петър го дори убива.
      Много смисъл има в тази приказка, ако я разберете, ще си отговорите на доста въпроси.
      Цезаре ти си наред, кажи сега за войниците по Самуилово време, че беше отдавна и съм забравил какво правеха

Ето и приказката:

Едно време — разказва народната легенда — по земята ходели великани. Те имали големи огнени криле. Когато се дигнели да полетят, ставали невидими. Живеели в дълбоките планински пещери. Щом някъде почнел бой, великаните първи се вестявали невидими, бучели над главите на войниците и се биели помежду си. Когато срещнели сабите си, на небето припламвали светкавици. Тези великани се наричали змейове. През големия потоп всичките змейове се издавили, защото не знаели да плуват, а по небето не можели да летят дълго — отмалявали им крилете. Останал само един змей. Той влязъл в Ноевия ковчег и чакал, докато водите се дръпнат в моретата, езерата и реките. Когато земята изсъхнала, тръгнал по света. Дошъл и у нас. Настанил се в една балканска пещера. Намерил си една стара вещица да му шета и тръгнал да дири юнаци.

Срещнал най-напред Хитър Петър. Попитал го отдалеч:

— Хей, човече, ти юнак ли си?

— Юнак съм — отвърнал Хитър Петър.

— Какво можеш да правиш?

— Аз ли? Когато стисна камък — вода пуща.

— Не вярвам — казал змеят.

— Можем да опитаме. Първо ти вземи един камък и го стисни.

Змеят взел от земята камък, стиснал го, на сол го направил, но вода не потекла.

— Гледай сега пък аз — навел се Хитър Петър, взел друг камък и без да го забележи змеят, измъкнал от торбата си бучка сирене. И като стиснал в шепа камъка заедно със сиренето — потекла вода.

Змеят се смаял.

— Брей, ти си бил по юнак от мене. Хайде да станем побратими!

— Бива! — отговорил Хитър Петър и станали побратими.

Тръгнали да ходят заедно. Вървели, вървели, стигнали до едно лозе. Сред лозето — висока череша с узрял плод. Змеят, нали бил великан, почнал да бере узрели череши от върха и ги лапал с шепа. Хитър Петър се въртял под черешата и се облизвал, защото не достигал узрял плод.

— Яж, побратиме! — поканил го змеят.

— Не ги стигам — отвърнал Хитър Петър.

Тогава змеят хванал върха на дървото и го огънал цялото надолу.

— Бери сега и дръж здраво!

Хитър Петър стиснал здраво един клон, откъснал черешка, но преди да я сложи в устата си, змеят пуснал приведеното дърво, то се изправило нагоре и Хитър Петър изхвърчал като птица през върха. Прехвърлил черешата и паднал до една трънка. Под трънката имало задрямал заек. Заекът изскочил и побягнал.

— Побратиме, какво направи? — попитал змеят.

— А бе, какво — видях оня заек и си рекох: „Чакай да прескоча черешата и да го хвана за ушите!“, но избяга проклетникът.

Змеят се учудил още повече. Отишли по-нататък, нагазили една гора, пълна с дивеч: зайци, сърни, елени.

— Искаш ли — предложил змеят — да заградим тая гора с висока стена и да изловим дивеча, че да го опечем и да го изядем?

— Как да не искам? — отговорил Хитър Петър.

Запретнали си ръкавите. Змеят помъкнал цели канари и почнал да трупа. Трудил се юнашки, а Хитър Петър пълнел с кал малките дупки между камъните. Както и да е, направили висока стена, заградили гората, изловили всичкия дивеч, опекли на шиш сто елена, двеста сърни и петстотин зайци. Седнали да ядат. Змеят лапа по три заека на залък, а Хитър Петър едва смогвал да изяде една плешка от младо сърненце. Мръкнало се. Отишли се да спят в змейската пещера. Вещицата ги посрещнала и запитала на змейски език, за да не разбере Хитър Петър:

— Кой е този?

— Мой побратим.

— Какъв е той?

— По-юнак е от мене.

— Защо не го утрепеш?

— Как да го утрепя? — попитал змеят.

— Нощес, като заспи, вземи най-тежкия чук и удряй!

Хитър Петър, нали бил хитрец, всички езици разбирал, знаел и змейски. Уплашил се много, но нищо не рекъл. Легнали. Като духнали светилото, той тихо станал, излязъл навън, напълнил един чувал с камъни и го мушнал под чергата на мястото, дето лежал. Сетне се потулил зад вратата и чакал да види какво ще стане. Към полунощ змеят станал, грабнал един чук сто кила тежък и почнал да налага чувала. Като биел камъните — искри изскачали. Бил, бил, най-сетне рекъл:

— Утрепах го! — И легнал да спи.

На сутринта Хитър Петър излязъл от къта, дето се бил скрил, и викнал:

— Добро утро, побратиме!

Змеят опулил очи:

— Бе ти жив ли си още, нали те утрепах нощес с чука?

Хитър Петър се засмял:

— Тъй ли? Пък аз мислех, че бълха ме хапе. Не се мъчи да ме убиваш, защото съм кален.

— Че как си кален?

— С вряла вода.

— Хайде и мене да калиш — рекъл змеят, — нани сме побратими.

— Защо да не те каля — ще те каля. Кажи на бабата да сгорещи един казан с вода.

Змеят тоз час повикал вещицата и поръчал по-скоро да напълни казана с вода и да накладе огън. Когато водата в казана завряла, Хитър Петър накарал змея да влезе в една бъчва. Змеят се намърдал в бъчвата, а Хитър Петър заковал здраво дъното на бъчвата, като оставил само една малка дупка, през която почнал да налива врялата вода. Змеят вътре запищял:

— Олеле, побратиме, изгорях!

— Търпи, побратиме, за да се калиш като мене! — утешавал го Хитър Петър.

Като напълнил бъчвата догоре, Хитър Петър рекъл на вещицата:

— Нека стои до вечерта вътре, за да стане по-як от желязо! Щом залезе слънцето, разбий бъчвата и го пусни да излезе.

Отишъл си Хитър Петър, а вещицата чакала хубаво да се мръкне. Когато огряла месечината, разбила бъчвата и що да види — змеят се бил сварил.

Така загинал последният змей.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 07-08-2011 21:11 #2 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Pesho
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Pesho не е на линия
      Главен дилър
      Berani

Pesho е по пътя на славата Аватара на Pesho
      Град
      Попово
      Начислени плащания
      609.75 USD
      Благодарности
      1
      Благодарили са му 58 Пъти в
      28 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Адаша опасен е, няма ккакво да го бави някъв си змей айде бе. Подготвихте ли се, че след малко се почва

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Прилични печалби с ИнстаФорекс.

4. 08-08-2011 06:49 #3 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Angel Zhelyazkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Angel Zhelyazkov не е на линия
      Главен дилър
      Bahagia

Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Angel Zhelyazkov има невероятно излъчване Аватара на Angel Zhelyazkov
      Град
      София - Свиленград
      Начислени плащания
      557.35 USD
      Благодарности
      82
      Благодарили са му 243 Пъти в
      153 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Valijon,
      X
      Ами раздвижване на пазара. И малко нагоре малко надолу и пак ще си продължи тренда.

Лесно е да започнете да работите на Форекс пазара! Открийте сметка в ИнстаФорекс и се уверете сами!

5. 08-08-2011 10:39 #4 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      greedforsuccess
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      greedforsuccess не е на линия
      Главен дилър
      Не е зададено настроение

greedforsuccess има невероятно излъчване greedforsuccess има невероятно излъчване Аватара на greedforsuccess
      Начислени плащания
      1,436.46 USD
      Благодарности
      63
      Благодарили са му 239 Пъти в
      144 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Ангеле много рано си станал тази сутрин.
      Цезаре сега имам нещо много важно нещо да ти кажа. Вчера си зададох въпроса има ли разлика между змей и ламя. Та мислех и се чудех дали едното не е мъжкйото а другото женското. Обаче понеже змеьовете винаги са били едноглави(поне така знам аз) а пък ламите многоглави, та тогава се досетих, че всъщност ще са различни видове. А пък ти като по-вещ в тази материя може да дадеш някакви факти и кои какви са от висшите слоеве на обществото, които управляват фундамента. Понеже нали твърдиш, че има разни такива неща. Ето малко информация сега за разликата между змеят и ламята:
      Не са едно и също. Женският вариянт на змей е змеица. Змеят живеел според легендите високо в планините. Той може да приема човешки вид и да се явява сред хората. Има крила, много е силен, в много легенди и приказки змеьове се влюбват в млади девойки и ги отвличат. Според много от приказките жените обикват мъжа си змей. Понякога змеят играе положителна роля. Ламята винаги има отрицателна роля. Тя често живее около езера или извори. Няма мъжки вариянт на ламята. В човешки образ се явява с вид на стара много грозна бабичка, но е много силна физически. Също може да лети и тогава изглежда като черен облак. Змеят и ламята са големи врагове и видят ли се винаги започва свирепа безжалостна битка.

Предполагам това ще ти даде огромен тласък в търговията

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

6. 08-08-2011 15:25 #5 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Caesar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      • Посети началната страница
      Caesar не е на линия
      Главен дилър
      Suci

Caesar скоро ще бъде известен Аватара на Caesar
      Начислени плащания
      605.91 USD
      Благодарности
      2
      Благодарили са му 156 Пъти в
      82 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      greedforsuccess поздрав с едно любимо стихотворение на Коста Павлов

ДОКУМЕНТАЛЕН РАЗКАЗ ЗА ВОЕВОДКАТА БЕЦА

к а к п о б е д и л а Ч е р А р а п и н
      в е д и н о б о р с т в о
      и в ч е с т н а 1 3 0 0 ,
      и в с ъ п р о в о д н а х а р м о н и у м

Както си беше, тъй си е...

Черен беше Арапина.
      Косата му късо къдрава,
      лицето му катраносано.
      Първом наръга Ферко.
      Ферко не мръдна повече.
      Ферко, ле, либе гиздаво,
      Ферко, ле, знаменосецо.
      Гледам дружината -
      нема я.
      Тогава...
      Тогава, тогава, тогава...
      Сниши се ниско Арапина,
      Крачка напред направи...
      аз срещу него - две.
      Три крачки - Арапина.
      Четири крачки - аз!
      И се нахвърли връз мене.
      Но без нож се нахвърли.
      Ножът димеше в устата му -
      захапал го беше...
      Ясно ми стана на мене.
      Всичко ми стана ясно -
      Щом се без нож нахвърля
      върху жена воеводка.
      Първом
      с крак ме препъна.
      Аз политнах назад.
      Той политна след мене.
      Събори ме.
      Ножът си беше в устата му.
      После
      вдигна ми дрехата -
      чааак! -
      над главата чак!
      Нищо не виждах.
      Усещах само.
      Усетих как си смъква гащите.
      Лекичко дръпнах дрехата,
      махнах я от главата си -
      да гледам.
      Леле какви крака! -
      Криви!
      Като два ятагана извити!
      Като два ятагана -
      без косми!
      Щрак ятаганите!
      Ох!
      Поряза ме!
      Просто - поряза ме!
      Извиках!
      Така не съм викала!
      И той извика.
      Разтресе се.
      Обаче и аз се разтресох.
      Той се веднъж разтресе,
      аз - два пъти.
      Той - три пъти,
      аз - четири...
      Той не отстъпва,
      аз - двойно повече!
      Тресеше се той, както си беше -
      с нож между зъбите.
      Зъбите му затракаха.
      Върху желязото тракаха.
      Щеше да преяде ножа!
      Тогава!
      Тогава! Тогава! Тогава!
      Ето какво направих!
      Защо го направих! -
      не знам защо го направих! -
      Дръпнах му ножа от зъбите
      и го забих в слабините му!
      Не извика Арапина!
      Тоя път не извика!
      Само зъбите стисна по-здраво.
      И тръпнеше.
      Тръпнеше, тръпнеше, тръпнеше!
      Тръпките двойни станаха -
      едните бяха любовни,
      другите бяха предсмъртни.
      Еднакво бяха сладостни!
      Кръвта му бликна върху мен,
      мъжката сила - вътре в мен.
      Ох, каква сладост, господи!
      Ох, каква благост!
      И когато утихнаха тръпките -
      и любовните,
      и предсмъртните -
      почна да се смалява Арапина.
      Все по-малък и малък ставаше...
      Внимателно се отместих,
      по гръб го кротко положих...
      И ми идеше да заплача.
      Ето така да заплача:
      Защо го убих Арапина!
      Защо го заклах, милия!

Говори Беца и пее -
      с единия крак - на Витоша,
      с другия крак - на Пирина...
      И пак нема вид на разкрачена.
      А до гръдта си моминска
      притиска рожба галена
      и двойно свидна - мъжкарче!
      Косичката - късо къдрава,
      лицето му - катраносано.
      Арапче, мило, мамино!
      От двете цици подцицва -
      ред по ред, ред по ред, ред по ред...
      На чуждоземен език хортува...
      Главището на Арапчето -
      половин цица Бецина...

Е хайде, верна дружина,
      налейте вино румено
      и върла люта ракия -
      да пием, да се веселим...
      Та да ни зайде паметта.

Било, каквото било.
      Наздраве!

ИнстаФорекс – печелете пари навсякъде по света.

7. 09-08-2011 06:58 #6 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Tedivijion
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Tedivijion не е на линия
      Прохождащ
      Не е зададено настроение

Tedivijion е недостатъчно известен Аватара на Tedivijion
      Начислени плащания
      9.65 USD
      Благодарности
      0
      Благодарили са му 6 Пъти в
      2 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Xaйде бе змейо, стига си хвьрчал нависоко,падни ми малко, че ми отиде марджина, наведи малко тази глава, че ми изяде златните ябьлки, после,ако искаш пак се качвай.Теdivijion

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

8. 09-08-2011 17:07 #7 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      plovcity
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      plovcity не е на линия
      Централна банка
      Riang

plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите plovcity е радост за учите Аватара на plovcity
      Град
      Пловдив
      Начислени плащания
      3,705.39 USD
      Благодарности
      58
      Благодарили са му 820 Пъти в
      623 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Хайде и от мен една приказка...

В едно село някъде там из джунглите на Африка дошли двама търговци и обявили, че купуват маймуни по 1 долар бройката
      тъй като селяните били бедни, а маймуните постоянно им правели поразии, за тях това било дар Божи.
      Плащал си търговеца, но в един момент маймуните намалели и нахитрели и все по-трудно ставало да се улови маймуна.
      Тогава търговеца вдигнал цената на 5 $ за маймуна
      Пак се разтичали селяните, пак набъбнал бизнеса
      ......
      Един ден търговеца тръгнал за цивилизацията и оставил помощника си да се занимава с изкупуването на маймуните.
      Обаче маймуните почти свършили и селяните нямало какво да ловят.
      А цената вече била 20$ за маймуна
      Тогава помощника им предложил да им продаде всички маймуни в клетките за 10$ и после да ги изкупи за 20$ докато шефа го няма
      Разтичали се селяните, кой каквито пари имал ги измъкнал и бегом при помощника да си купи маймуна
      разпродал той маймуните..... и повече никой не го видял

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

9. 05-02-2012 15:38 #8 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      albagpipe
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      albagpipe не е на линия
      Централна банка
      Halus

albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите albagpipe е отвъд представите Аватара на albagpipe
      Начислени плащания
      2,789.99 USD
      Благодарности
      4 737
      Благодарили са му 4 927 Пъти в
      3 158 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Стъкло и огледало - еврейска притча

- Ребе, не разбирам - отиваш при бедняка и той е приветлив и ти помага с каквото може. Отиваш при богатия и той никого не вижда... Нима всичко е заради парите?
      - Погледни през прозореца, какво виждаш?
      - Жена с дете в количка, отиваща на пазар...
      - Добре. А сега погледни в огледалото, какво виждаш там?
      - Че какво мога да видя там, само себе си.
      - Точно така: прозорецът е от стъкло и огледалото е от стъкло. Трябва само да добавиш малко сребро и вече виждаш само себе си...

прочетох го от ТУК
      и реших да го споделя ...

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

10. 21-02-2012 23:20 #9 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      GeorgiRR
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      GeorgiRR не е на линия
      Централна банка
      Bermuka tebal

GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите GeorgiRR е отвъд представите Аватара на GeorgiRR
      Град
      Пазарджик
      Начислени плащания
      20,215.95 USD
      Благодарности
      11 752
      Благодарили са му 31 129 Пъти в
      10 574 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

11. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    12. 21-02-2012 23:40 #10 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Хайде и аз с трите еврейски проклятия.
      Да знаеш как, но да не можеш
      Да можеш, но да не знаеш как
      Да имаш, но да не можеш да задържиш

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

+ Отговор в тема
    Страница 1 от 2 1 2
    Бърза навигация Свободна дискусия   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти