Тази тема е страхотнаАнгеле много рано си станал тази сутрин.
Цезаре сега имам нещо много важно нещо да ти кажа. Вчера си зададох въпроса има ли разлика между змей и ламя. Та мислех и се чудех дали едното не е мъжкйото а другото женското. Обаче понеже змеьовете винаги са били едноглави(поне така знам аз) а пък ламите многоглави, та тогава се досетих, че всъщност ще са различни видове. А пък ти като по-вещ в тази материя може да дадеш някакви факти и кои какви са от висшите слоеве на обществото, които управляват фундамента. Понеже нали твърдиш, че има разни такива неща. Ето малко информация сега за разликата между змеят и ламята:
Не са едно и също. Женският вариянт на змей е змеица. Змеят живеел според легендите високо в планините. Той може да приема човешки вид и да се явява сред хората. Има крила, много е силен, в много легенди и приказки змеьове се влюбват в млади девойки и ги отвличат. Според много от приказките жените обикват мъжа си змей. Понякога змеят играе положителна роля. Ламята винаги има отрицателна роля. Тя често живее около езера или извори. Няма мъжки вариянт на ламята. В човешки образ се явява с вид на стара много грозна бабичка, но е много силна физически. Също може да лети и тогава изглежда като черен облак. Змеят и ламята са големи врагове и видят ли се винаги започва свирепа безжалостна битка.
Предполагам това ще ти даде огромен тласък в търговията
А отдолу да се виждат дракончета, а ? хахахах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,
е няма как ... greedforsuccess е страхотен ...ама ти не го завари
голем смех![]()
мани и аз съм прихванала присмехулство![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.