аз ТОВА разбирам ОБЩНОСТ и СЪИДЕЙНИЦИ , събрани от едно единствено нещо. няма лошо човек да споделя и МЕЧТИТЕ................ но ,живота е ВСИЧКО това , което ни се случва ДОКАТО мечтаем / БАЛЗАК/![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизеле, вземи отвори нова тема за Дакс-аTehol
каквото и да правят Путин няма да отстъпи Източна Европа
това, че временно сме в НАТО и ЕС, може да не е вечно, не че някой ни е питал къде искаме да сме, нито ще ни питат големите, където ни кажат там отиваме
може и да са разделили доброволно света вече на сфери на влияние, но да ни играят малко театро преди да ни го обявятче като си затворил старата си забравил да публикуваш нова тема
ПП Мерси, Дизеле![]()
аре и аз да се провикна ............... СИЛААААА ТУК ЛИ СИ ......................... САМО ЛЕВСКИ![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Силата днес е без сили от вчерашния ден
Сега релаксира то небеше качване и слизания от тез влакове
БДЖ то трябва да го наградят като редовен клиент
сила айде ставай вече оед мина бре![]()
КАРТА ДА МУ ИЗДАДЪТ. аз да ле оплача . на пемперудите почнах да и слагам в захарния сироп по една капка серум от мечка стръвница , малко анаболи,капка ДНК от кърпатски вълк премесена с капки от драшанска лисица и щипка Убаа тревЪ....... да облагородЪ породата ...пропорциите за сега са тайна майна............................. и днес ,като 'одих да и дам листенца от черница.......... изненада .............. порЪчаа си кавказки шашлък
.............. само минал през скарата...................... та се чудя ,кое от билките да спирам
![]()
Да те питам всичките ти монитори една и съща марка ли са или различни ??Аз засега залагам само на една (PHILIPS), но се чудя дали да пробвам и друга марка
Ако търгуваш на МТ4 с каква програма/скрипт разделяш прозорците на различните монитори или пускаш платформи на различни брокери на отделните монитори ?(надявам се, че си ме разбрал какво имам предвид)
ПП щях да те питам на ЛС, но така могат да се включат и други колеги...... също така на ЛС няма 0,30 $
![]()
Моите са еднакви на едната машина и различни на другата.Няма проблеми с различието. Прозорците си ги разпознават. МТ4 няма как да го разделиш . Аз лично съм инсталирал по два пъти метата на различните брокери. Просто при втората инсталация даваш друг фолдер, различен от дефолтния и си готов. Примерно instatrader и instatrader2 .
L1914 (07-02-2015)