не знам какво имаш в предвид за разделянето . но при мен мога да ги ''вържа и 3-те с едно МТ4................... прилагам снимки.... не Му разбирам бе ,'ОРАМоите са еднакви на едната машина и разlични на другата.Няма проблеми с различието. Прозорците си ги разпознават. МТ4 няма как да го разделиш . Аз лично съм инсталирал по два пъти метата на различните брокери. Просто при втората инсталация даваш друг фолдер, различен от дефолтния и си готов. Примерно instatrader и instatrader2 .![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не бъди толкова сигуренМоите са еднакви на едната машина и различни на другата.Няма проблеми с различието. Прозорците си ги разпознават. МТ4 няма как да го разделиш . Аз лично съм инсталирал по два пъти метата на различните брокери. Просто при втората инсталация даваш друг фолдер, различен от дефолтния и си готов. Примерно instatrader и instatrader2 .
http://www.floatingcharts.com/
Имам и скрипт вършещ същата работа![]()
wannabe (07-02-2015)
всичко на една машина...................................... .почти всяка машина има вход за 2 монитора
----------
за едно и също говорим майнали знаеш че съм начинаещ хакер
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Undock Tools ли визираш ............... ?.... скрипт вършещ същата работа
Аз него ползвам, че за другото искат кинти, пък съм скръндза ...
.................................................. .............
Благодарско. Това не го знаех. И понеже не ми харесваше да разпъвам една програма на два монитора инсталирам две програми![]()
Не говорим за едно и също
С тази програма можеш с една платформа едновременно да гледаш на 1-я монитор да кажем Евро/долар, на другия Долар/йена, а на третия да кажем Дакс
В линка, който съм пуснал е обяснено подробно![]()
Аз съм с два Dell-a 21,5" ...аз предпочетох да са една марка, но и различни не е проблем само трябва да са еднакви размери иначе ще е кофти разминаването. За изваждане на графика извън МТ4 ползвам скрипт undock chart има го навсякъде в нета,.малко е смотан заради чертането на трендки, фибота и т.н но съм забелязал че ти не чертаеш и ще ти е по-лесно.Да те питам всичките ти монитори една и съща марка ли са или различни ??Аз засега залагам само на една (PHILIPS), но се чудя дали да пробвам и друга марка
Ако търгуваш на МТ4 с каква програма/скрипт разделяш прозорците на различните монитори или пускаш платформи на различни брокери на отделните монитори ?(надявам се, че си ме разбрал какво имам предвид)
ПП щях да те питам на ЛС, но така могат да се включат и други колеги...... също така на ЛС няма 0,30 $
L1914 (07-02-2015)
Наско. моите нарочно съм оставил единия да е от стария стандарт/по-квадратния / за някои методи ми е по-удобно . разминаването не се забелязва . погледни няколко поста по-надолуАз съм с два Dell-a 21,5" ...аз предпочетох да са една марка, но и различни не е проблем само трябва да са еднакви размери иначе ще е кофти разминаването. За изваждане на графика извън МТ4 ползвам скрипт undock chart има го навсякъде в нета,.малко е смотан заради чертането на трендки, фибота и т.н но съм забелязал че ти не чертаеш и ще ти е по-лесно.![]()
на всеки монитор , различни инстументи............така ли![]()