Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затова напира народа Конституцията да се промени, ако още не е пределно ясно. Не е демократично лицата, които живеят в Турция, Великобритания, Германия и САЩ да ми определят бъдещето в България, а да прекарват по-малко от 1 седмица в България на година, ако изобщо го правят. Ние живеем в нашата държава 365 дни в годината, другите идват на почивка. Аз като ходя на почивка в Турция за 10 дни нямам право да гласувам.
Затова трябва да се направи нещо с това двойно гражданство. И след като всички сме равни пред закона, имаме равни права и задължения, след като някое лице има неплатени глоби или данъци, да няма право на документи за самоличност и да му се отнема поне правото да гласува.
Незнам с какво морално право хора, които от над 10 години живеят във Великобритания, например, се редят на опашка да гласуват. Ами да са се върнали в България, да са живели минимум 2 години, колкото да имат някаква представа със средата, в която ние живеем и тогава да гласуват.
Ама реално ако погледнем на нещата, само управляващите от ГЕРБ тъпчеха върху тази идея. БСП и ДПС е абсурд да подкрепят такава Конституция, иначе са извън Парламента.
gambletrade (04-07-2021), Unregistered (3), REDA (04-08-2021)
Така. Циркът вече започна.
В ролята на първи изпълнител логично се появява най-паникьосания от участниците - този, който спечели най-много гласове и вероятно загуби всичко останало.
Та в пристъп на паника, той и околните му направиха куп изявления днес, едно с друго противоречиви и некоординирани, но от всички тях прозира тоталното им объркване от това, че са му изтървали края.
Сутринта Боко искаше собствено правителство с подкрепа на всички, след обяд вече каза, че ще върне мандата на президента и искаше правителство на Слави Трифонов и за се осъшестви идеята, още преди да е отворил бардака (разбирай парламента) започна да раздава кур*ите (разбирай да подарява депутти, както се подаряват глави добитък).
Това показва само, че или той се има за месия, или заобикалящите го депутати нямат грам достойнство и са склонни да ги приравнят на добитък, който може да се подарява и раздава.
По обяд една от министърките му (мисля на външните работи) каза, че няма как да върнат мандата и са длъжни да предложат правителство (явно още не беше чула последното изявление на Шефа).
В по-късния следобяд една друга министърка, съвсем богохулно заяви, че и без Бойко Борисов, ГЕРБ може да състави правителство, явно и тя беше със спомените от оперативката от предния ден и беше пропуснала да се информира за новите тенденнции и виждания на Шефа за управление на територията, които са формулирани в ранния следобед.
Междувременно от Има такъв народ, чрез Тошко Йорданов, отказаха предложените им 10 депутата, като със съвсем уважителен тон припомниха, че още през 2013 г. Бойко Борисов е предлагал 20 депутата на ГЕРБ и БСП и те му се вързали, а самите депутати предлагани за ползване се оказали куц добитък.
До тук три разнопосочни послания от ГЕРБ, Б.Б. продължава да е любимец на учителите (разбирай шефчетата в Брюксел) и да е омразния зубър за всички други партии от бъдещия парламент. Все още никой не говори с него и не щат да го поканят на купона.
Утре представлението продължава с нови порции послания, да се пробва къде и на каква захранка някой ще клъвне...
gambletrade (04-07-2021), Unregistered (4), Bibco (04-08-2021), REDA (04-08-2021), Emil Enchev (04-08-2021), skrasi (04-08-2021)
Всичко което предлага ББ за сега е най-правилното. На България и трябва работещ парламент и правителство поне до края на годината. За да получи субсидии от ЕС и да се разпределят за да оцелее бизнес и народ. Всичко друго е бош лав работа. И съвсем директно им каза че като не го искат няма и да се натиска, ама Слави Трифонов като си е дал гъза под наем сега е длъжен да си поеме отговорността. И съвсем директно ББ му подсказа даваме ти цялата власт и ще те подкрепим в всички твой действия да видиш тежка ли е царската корона. Топката е в Слави Трифонов да видим сега ще има ли топки да управлява или ще се окаже страхливец и лъжец и ще побегне към извънредни избори с претекст, че не искат подкрепа от БСП и ГЕРБ което ме съмнява, че ще направи. Лесно е да се плюе и вика и да се правиш на герой ама я седни на пангара да те видим. Та както се казва сега вие се смеете и аз се смея ама ще дойде време да си сменим ролите. Нали се сещате кой ще плаща тези важни бездействия в тези важни и тежки времена. Най-лошото за България е предсрочни избори и не че нещо ще стане с вадене на кирливи ризи или ББ ще загуби следващите избори, а нещо друго ще се случи и ще го разберете и ще го усетите. Аз го описах накратко в една друга тема за бъдещето на БГ. Та такива ми ти работи.
""Човек който управлява всички е силен. Човек който управлява себе си е велик"
I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.
– Bruce Lee
Истината е, че на някои от нас, които живеем извън България ни боли много повече за безобразията в България в сравнение с някои от тези, които живеят в България. Простото обяснение е, че има с какво да сравняваме, а и от страни всичко се вижда по-добре.
Така, че всички приказки да бъдем лишени от правото си да участваме в политическия живот на Родината, са меко казано несправедливи. На мен ми пука както кой ще управлява България, така и кой ще управлява родния ми Велинград, защото те са дълбоко в сърцето ми и никакви разстояния и граници не могат да ме отделят от тях!
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
ndimitrov73 (04-08-2021), REDA (04-08-2021), Hерегистриран (4), Emil Enchev (04-08-2021), skrasi (04-08-2021)
ББ се отделя като победител и без имунитет. Дано да се готви за президентските избори. Само там не ги би. Победи в кметските избори, победи ги в парламентарните избори и все се оттегля като победите. Сега останаха само президентските избори. Два мандата ще му отиват преди пенсия. Да си вземи президентска пенсиика. Хайде ББ, ако се кандидатираш за президент ме спечели като гласоподавател.
""Човек който управлява всички е силен. Човек който управлява себе си е велик"
I fear not the man who has practiced 10,000 kicks once, but I fear the man who has practiced one kick 10,000 times.
– Bruce Lee
REDA (04-08-2021)
ndimitrov73 (04-08-2021), REDA (04-08-2021)
Бойко Борисов няма никакви шансове срещу Румен Радев. А сега както станаха и проблемите между Радев и Бсп много избиратели се убедиха че на президента му пука за България но няма власт. Интригата какво ще стане ако партията на Слави спечели, а тя ще спечели при следващите избори и ако Румен Радев отново бъде преизбран дали наистина ще се съюза за благото на народа. Аз вярва че ще е така, но само времето ще покаже.
Отворен