Днес получих първата си оферта 50 лева (няма да споменавам от коя партия), но ми се виждат малко споделете ако има някакви по добри предложения![]()
Днес получих първата си оферта 50 лева (няма да споменавам от коя партия), но ми се виждат малко споделете ако има някакви по добри предложения![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еи много са стиснати нашите партий да бяха се отпуснали поне по 200-250 лв. Явно всичко е нагласено предварително и няма смисъл да се дават много пари.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази година поне не са кибапчета и кюфтета като предишните, а пари. Относно това че са нагласени то е повече от ясно.
Значи партиите получават субсидии от народа по 8 лв. на глас и сега пък плащат за.гласове. Важното е едни пари да се въртят.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
kypa (05-04-2021)
kypa (05-04-2021)
Взимай ги. Тази година поради коронаограниченията, пък и поради страха на хората, мераклиите за участие в изборите
драстично намаляха, а оттам и парите доста се увеличиха. Имам пред вид за участие в комисии, застъпници, наблюдатели
'и вся остальная сволоч', както казва поручик Ржевски. Само че за пари от порядъка на 200-300 лева малко си закъснял,
те се раздават на участниците в изборните комисии, а там филма вече приключи. И понеже основните участници в изборите
вече си набраха хора за всякакви позиции на 04.04, оттук нанатък само тези, дето не са си намерили хора ще търсят,
а пък те не са от много платежоспособните.
kypa (05-04-2021)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
minkov (22-03-2021), ndimitrov73 (22-03-2021), kypa (05-04-2021)
що бе, мислим си го и ни се иска, ама ей те това маркираното много трудно за реализиране ....... никакви шансове просто
отделно, че както казват колегите, те нямат кадри - ще стане една караница, дране ..... мани-мани ....
Безплатен обяд няма!
ndimitrov73 (22-03-2021), minkov (22-03-2021), kypa (05-04-2021)
Аз все повече си мисля, че няма да има правителство и България ще се управлява от служебни правителства. ГЕРБ и неговите патерици: Марешки,Цв. Цв. и патриотите от една страна и БСП с нейните патерици: ДПС, Мая Манолова и тн. от друга страна ще са паритет под 50% и единствено Слави може да развали това равенство, но той заяви, че няма да участва нито с БСП нито с ГЕРБ. Подкрепя Румен Радев и не му пречи служебни правителства.
"Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"
Роналд Рейгън
minkov (22-03-2021), dianadenvi (22-03-2021), Нерегистриран (4), kypa (05-04-2021)
kypa (05-04-2021)