• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Дискусия за Proprietary форекс компании

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Дискусия за Proprietary форекс компании

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 26 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 20 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 91 до 100 от общо 255
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 20-07-2020 13:33 #91 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Lucky13
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Lucky13 не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Lucky13 е отвъд представите Аватара на Lucky13
      Начислени плащания
      212.89 USD
      Благодарности
      3 804
      Благодарили са му 2 936 Пъти в
      760 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от K_W Виж мнението
      Може и просто да са му дали някой $ за да махне видеата, ако са му дали $$$ може скоро да видим някое ново видео, в което да казва колко са яки и как да се пробваш с тях. Не знам дали толкова лесно може да свалят видео което критикува, по друг начин.
      Този вариант също е възможен. Последните години, социалните мрежи и платформи, доста затегнаха политиката за публикуване на съдържание, и сега при най-дребния съгнал, директно трият, въобще не си правят труда, да проверяват кой крив, кой прав. Ако се появят нови видеа с хвалебствия, работата е ясна

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Влезте в света на онлайн търговията и печелившите транзакции с ИнстаФорекс.

2. Следният потребител изказва благодарност на Lucky13 за полезния пост:

K_W (20-07-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 15-09-2020 09:52 #92 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Реших все пак да се пробвам при тази проп фирма и си платих един акаунт. Започнах въпросната проверка и всичко вървеше по план. Точно на 9-я ден неочаквано ми светна, че съм надвишила дневния лимит на загуба. Това обаче изобщо не беше верно. Аз видях, че статистиката на сайта им се разминава с около 500 долара срещу мене. Явно имаше някакъв бъг. Свързах се с тях и те започнаха така нареченото разследване. След няколко дни получих имейл с файл, в който бяха подредени моите поръчки и ми обясняваха, че за съжаление съм надвишила лимита за дневни загуби и отпадам. Аз обаче хванах файла и го сравних с моята история на поръчките за въпросния ден и намерих 506 долара и някакви центове разлика в моя полза. При това положение съм в норма и завършвам успешно първата проверка. Пак се свързах с тях и им обясних, че проверката им е грешна. Аз разбрах, че от техния файл липсват 4 поръчки с положителен резултат и оттам идва разликата. Явно системата им се беше бъгнала или това е съвсем нарочно търсен ефект? Няма как да знам? Факт е, че те съвсем се насметоха, защото като настоях за втора проверка ме мотаха няколко дни. Накрая ми писаха да им пратя номерата на поръчките, които са пропуснали, за да ги проверят уж. Пратих им ги веднага, но вече няколко дни нямам отговор. Дали нарочно спретнаха този бъг, за да ме извадят от играта ден преди края или наистина имат технически проблеми не знам. Аз лесно мога да докажа, че съм покрила нужните условия. Но вече не съм много навита да търгувам с парите на тази фирма. Много технически проблеми изникват и това създава несигурност.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

5. Следните 3 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

minkov (15-09-2020), semion (15-09-2020), Нерегистриран (1)

6. 15-09-2020 13:13 #93 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      semion
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      semion не е на линия
      Централна банка
      T ermenung

semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите semion е отвъд представите Аватара на semion
      Начислени плащания
      4,744.65 USD
      Благодарности
      7 193
      Благодарили са му 18 007 Пъти в
      3 937 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Реших все пак да се пробвам при тази проп фирма и си платих един акаунт. Започнах въпросната проверка и всичко вървеше по план. Точно на 9-я ден неочаквано ми светна, че съм надвишила дневния лимит на загуба. Това обаче изобщо не беше верно. Аз видях, че статистиката на сайта им се разминава с около 500 долара срещу мене. Явно имаше някакъв бъг. Свързах се с тях и те започнаха така нареченото разследване. След няколко дни получих имейл с файл, в който бяха подредени моите поръчки и ми обясняваха, че за съжаление съм надвишила лимита за дневни загуби и отпадам. Аз обаче хванах файла и го сравних с моята история на поръчките за въпросния ден и намерих 506 долара и някакви центове разлика в моя полза. При това положение съм в норма и завършвам успешно първата проверка. Пак се свързах с тях и им обясних, че проверката им е грешна. Аз разбрах, че от техния файл липсват 4 поръчки с положителен резултат и оттам идва разликата. Явно системата им се беше бъгнала или това е съвсем нарочно търсен ефект? Няма как да знам? Факт е, че те съвсем се насметоха, защото като настоях за втора проверка ме мотаха няколко дни. Накрая ми писаха да им пратя номерата на поръчките, които са пропуснали, за да ги проверят уж. Пратих им ги веднага, но вече няколко дни нямам отговор. Дали нарочно спретнаха този бъг, за да ме извадят от играта ден преди края или наистина имат технически проблеми не знам. Аз лесно мога да докажа, че съм покрила нужните условия. Но вече не съм много навита да търгувам с парите на тази фирма. Много технически проблеми изникват и това създава несигурност.
      Щом вече са взели от тебе някакви пари, явно са решили че мисията им към тебе е изпълнена и затова ти правят различни номера само за да те отпишат от понататъшното участие... Не знам защо се захващаш с тия мошеници?!

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

7. Следните 3 потребители изказват благодарности на semion за полезния пост:

alba (15-09-2020), minkov (15-09-2020), Нерегистриран (1)

8. 15-09-2020 13:40 #94 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от semion Виж мнението
      Щом вече са взели от тебе някакви пари, явно са решили че мисията им към тебе е изпълнена и затова ти правят различни номера само за да те отпишат от понататъшното участие... Не знам защо се захващаш с тия мошеници?!
      Аз в момента търся начини да си получа обратно платената вноска, но едва ли ще имам подобна щастлива възможност. Иначе парадоксите с тази фирма продължават. Не е нужно аз да ги критикувам, защото те сами копаят дъното със собствените си обяснения. Преди малко получих странно писмо от тях. Изключително странно. Което казва обаче всичко за тази фирма. Пишат ми, че ще им трябва време да направят нужните допълнителни проверки и да бъда търпелива. На мене ми отне около 2 часа двойна подробна проверка. При това не съм специалистка в областта. След това следват пълните противоречия в тяхното писмо. Първо ми препоръчват да спра да търгувам с този акаунт докато върви проверката, а после добавят, че всъщност мога да си правя сделки, но на моя отговорност. Пишат ми, че този така наречен метрикс е само информативен и крайните резултати се вземали от платформата мт4. Нещо което не знам как да коментирам? Защото точно този метрикс писна, че съм надвишила дневния лимит. После при проверката ми изпратиха файл с поръчките ми, който е от всякъде другаде, но не и от платформата. На практика ако не бях възразила категорично и най-вече съвсем аргументирано и с налични данни и факти, че имат грешка то досега случаят вече щяха да са го приключили. Не в моя полза естествено. При това без да ползват данни от платформата. Сега като им доказах, че липсват поръчки се сетиха да проверяват историята на платформата.

Мога да добавя, че една събота и неделя имах отворени поръчки с биткойн, но платформата зависна за часове. Нямаше с кой да се свържа, защото те нямат поддръжка извън работните дни. Изрично са подчертали, че не са брокер и не носят отговорност за технически проблеми с платформата. Кой брокер я поддържа тази платформа не става ясно и няма координати за връзка? Все пак това е демо и в повечето време е в добра кондиция.

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

9. Следните 3 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

minkov (15-09-2020), semion (15-09-2020), Нерегистриран (1)

10. 16-09-2020 17:37 #95 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Тука се случи едно малко чудо! Днес получих отговор от проп фирмата, в който ми обясняват, че след моята рекламация са направили обширна проверка и са си намерили грешките. Имало прекъсване на комуникацията между търговския сървър и сайта със статистиките. След нужните корекции се виждало, че нямам превишаване на дневния лимит и съм покрила успешно първата проверка. Дори ми пратиха поздравително писмо със сертификат. Вече мога да започвам финалната проверка. Всъщност не знам защо определям случката като чудо? При положение, че фактите са изцяло в моя полза. Може би не вярвах, че ще успея дистанционно да ги убедя тези от фирмата, че са допуснали грешка. Ето, че истината възтържествува, което е чудесен знак за бъдещето.

Когато знаете, че сте прави си гонете целта до край. Без да пестите време, средства и нерви! От малки са ни учили, че доброто винаги побеждава. Може понякога да е много трудно и доста бавно, но все пак благоприятният изход рано или късно се появява на хоризонта. Ха, честито!

Допълнителни печалби с ИнстаФорекс

11. Следните 2 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

minkov (16-09-2020), GeorgiRR (16-09-2020)

12. 18-09-2020 15:08 #96 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Ново 20 както се казва. Сутринта сметката, с която търгувам при тази фирма се беше бъгнала. Уж всичко наред, но при опит да отвориш сделка дава "грешка", която във лога на платформата се записва като "common error". Преведено на български значи "често срещана грешка". Аз обаче я срещам за първи път. Малко опит и стаж имам наистина. Влезнах в чата да питам какво става, но там се оказах 46-а на опашката и се отказах да чакам. След около 15 минути платформата се оправи. Днес не търгувах никак успешно и натрупах загуби. Не мога да отрека. Все пак следя да съм далече от превишаването на дневния лимит. Някъде около 13.30 часа след няколко ударени стопа и все минусови поръчки реших да спра за днес окончателно. Затворих си дори платформата. След около 25 минути случайно погледнах в сайта на фирмата да си видя статистиката и там с изненада видях, че ми свети жълтото съобщение, че съм изгоряла заради превишен дневен лимит. Шах с пешка, както се казва. Проверих си пак историята на поръчките и баланса в платформата и добре се вижда, че няма превишаване. Верно е, че съм на минус, което е неприятно, но чак превишаване няма и съм сравнително далече от него. Този път бързо се свързах със съпорта и те казаха, че трябва да се направи ръчна проверка. Явно системата им пак е допускала грешки. То този път е елементарно да се види, защото са няколко поръчки за деня. При това с твърди стопове, които са ударени. В смисъл, че няма поръчка, която да е минавала на голяма загуба и после да се е възстановила. От една страна съм спокойна, че грешката е при тях. От друга обаче ми е нервно, защото знам, че предстои поне седмица чакане докато мине проверката. Не че е сложна, но изглежда тези грешки не се случват само при мене и ще се наложи да си чакам реда.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

13. Следният потребител изказва благодарност на alba за полезния пост:

minkov (18-09-2020)

14. 18-09-2020 17:09 #97 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 783
      Благодарили са му 14 596 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Това твоето си е жив мазохизъм. Всички тук по сто пъти ти казаха, че е скам, ама каррай да върви! Щом обичаш да се гърчиш и да ти е гадно...

Търгувайте комфортно! Преминете към ИнстаФорекс и печелете пари от дома си.

15. Следните 4 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

Emil Enchev (18-09-2020), K_W (18-09-2020), alba (18-09-2020), minkov (18-09-2020)

16. 18-09-2020 18:23 #98 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Не съм сигурна дали е скам. По-скоро съм склонна да си мисля, че идеята им е добра, но техниката им прави номера. А може да е нещо софтуерно. Вижда се, че връзката между платформата и техния сайт със статистиките често се чупи и възникват грешки. Оставам с впечатлението, че има наплив от нови клиенти, с който те трудно се справят. При предишния гаф ми обясниха, че е важно какво става на платформата, а сайтът със статистиката бил само информативен. Само че сега точно грешките на сайта ме извади от пазара, а времето си тече. Все пак имам показатели да покривам за определен срок и всяко забавяне не по моя вина е неприятно. Не съм съвсем наясно технически, но нещо ми подсказва, че е можело всичко да се настрои на самата платформа. Нещо като при марджин кола и стоп аута. Ако надвиша дневния лимит да ми се задейства стоп аут на самия метатрадер. Там грешки не стават или поне на мене не ми се е случвало. Но коя съм аз, че да им се меся на тези от фирмата. Сега ще си чакам и толкова.

А ако все пак тази схема за финансиране е някакъв скам, то поне ще съм полезна с моята информация на потърпевша тук. Така ще предпазя четящите тук от евентуална грешка. Е, много се надявам да не се окажат истина най-лошите прогнози. Нали стискате палци?

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

17. Следните 3 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

minkov (18-09-2020), Нерегистриран (2)

18. 18-09-2020 20:03 #99 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ndimitrov73
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ndimitrov73 не е на линия
      Централна банка
      Bahagia

ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите ndimitrov73 е отвъд представите Аватара на ndimitrov73
      Град
      Далече,Далече,Далече
      Начислени плащания
      970.76 USD
      Благодарности
      2 851
      Благодарили са му 8 376 Пъти в
      2 877 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Не съм сигурна дали е скам. По-скоро съм склонна да си мисля, че идеята им е добра, но техниката им прави номера. А може да е нещо софтуерно. Вижда се, че връзката между платформата и техния сайт със статистиките често се чупи и възникват грешки. Оставам с впечатлението, че има наплив от нови клиенти, с който те трудно се справят. При предишния гаф ми обясниха, че е важно какво става на платформата, а сайтът със статистиката бил само информативен. Само че сега точно грешките на сайта ме извади от пазара, а времето си тече. Все пак имам показатели да покривам за определен срок и всяко забавяне не по моя вина е неприятно. Не съм съвсем наясно технически, но нещо ми подсказва, че е можело всичко да се настрои на самата платформа. Нещо като при марджин кола и стоп аута. Ако надвиша дневния лимит да ми се задейства стоп аут на самия метатрадер. Там грешки не стават или поне на мене не ми се е случвало. Но коя съм аз, че да им се меся на тези от фирмата. Сега ще си чакам и толкова.

А ако все пак тази схема за финансиране е някакъв скам, то поне ще съм полезна с моята информация на потърпевша тук. Така ще предпазя четящите тук от евентуална грешка. Е, много се надявам да не се окажат истина най-лошите прогнози. Нали стискате палци?
      Стискам палци за нещо което не зависи от нас. Нещо върху което не можем да влияем. А това всичко си зависи от теб ти си избрала този път и явно те габаркат от всякъде та къде и защо не разбирам да стискам палци.
      "Бедността е най справедливото наказание за глупостта на един народ!"

Роналд Рейгън

Следвайте ръководството на успелите! Печелете пари с ИнстаФорекс.

19. Следните 3 потребители изказват благодарности на ndimitrov73 за полезния пост:

minkov (18-09-2020), Emil Enchev (18-09-2020), alba (18-09-2020)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 18-09-2020 20:11 #100 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      gambletrade
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      gambletrade не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите gambletrade е отвъд представите Аватара на gambletrade
      Начислени плащания
      3,797.82 USD
      Благодарности
      6 783
      Благодарили са му 14 596 Пъти в
      3 597 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Всяка средно интелигентна жертва на измама вярва до последно на обясненията на измамника. В човешката природа е да не приема факта, че е възможно да е инвестирал време и пари в измама.

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

22. Следните 5 потребители изказват благодарности на gambletrade за полезния пост:

ndimitrov73 (18-09-2020), Emil Enchev (18-09-2020), minkov (18-09-2020), alba (18-09-2020), K_W (19-09-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 10 от 26 ПървиПърви Предишно ... 8 9 10 11 12 20 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти