• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Форекс Брокери
    • Дискусия за Proprietary форекс компании

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Дискусия за Proprietary форекс компании

+ Отговор в тема
    Страница 26 от 26 ПървиПърви Предишно ... 16 24 25 26
    Резултати от 251 до 255 от общо 255
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 24-01-2021 20:13 #251 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 000 Пъти в
      2 468 Поста
      Вчера се заиграх с криптовалутите и неусетно надвиших дневния лимит на сметката при чехите. Веднага ми прекратиха договора и блокираха акаунта. Вече не съм част от тяхната програма и ми забраниха да участвам за в бъдеще. Жалко, но явно не ме бива с криптовалутите. Здраве да е.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

ИнстаФорекс - прилична печалба, комфортни условия.

2. Следните 4 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

Нерегистриран (4)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 31-03-2021 11:10 #252 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      marinow
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      marinow не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

marinow скоро ще бъде известен Аватара на marinow
      Град
      internet
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      43
      Благодарили са му 55 Пъти в
      21 Поста
      Цитирай Първоначално написано от balcon Виж мнението
      Аз бях един от залитналите преди мисля около три години, но се разминах само с една такса загуба и спрях да си губя времето с FTMO. Реални пари едва ли има намесени в схемата. Дори и да минеш тестовата фаза, реалната сметка всъщност е "специално" демо. Схеми разни, но в крайна сметка си е загуба на време. Правилата и дисциплината, които често са препъни камък при взаимоотношенията с проп компаниите, все пак могат да бъдат от полза, ако се прилагат при търговия със собствен капитал.
      Това на мене също ми събира интереса последните дни. По-скоро ми подсказаха, че има подобна възможност.
      Стана дума, че години наред управлявах малка сума и тъкмо я увеличих нещастно я загубих за няма и час.
      Не ми се почва от начало, но пък и нямам свободни пари. Взимането на заем също го отхвърлих, защото да
      се търгува форекс по този начин си е огромен риск. С моите ситни печалби сигурно и лихвата няма да мога
      да си покрия. Разбрах, че има фирми, които ти дават определена сума, която можеш да използваш за търговия.
      Ако има печалба я делите, а ако си на загуба не им дължиш нищо. Има някакви предварителни такси, които
      пораждат въпроси и затова аз се наврях на всички места, където се пише за това. Мога да ви кажа, че това
      наистина е интересна ниша и много хора тепърва се запалват. Доста фирми предимно чужди предлагат тази
      успуга. Всъщност аз българска фирма така и не открих на този етап на моето проучване. Разбирам, че има
      коректни фирми, които изплащат печалби, но за други се говори, че ако не са мошеници, то са най-малкото
      съмнителни. Хубаво е, че има дори специални групи в социалните мрежи, където е достъпно да се чете
      какво споделят потърпевшите. Тази фирма Фтмо дето си я споменал навсякъде я рекламират като водеща в
      бранша. Видях, че при нея таксите са височки и се минават две предварителни проверки. При други фирми
      е по-евтино и дори ти дават пари веднага без да те проучват. Точно там има някои съмнения дали всичко
      е коректно. Мога да дам пример с един човек от Сащ, който сега се оплаква, че спечелил над 4000 долара, но
      не му изплащат печалбата, защото живеел в американски щат, чиито закони забранявали нещо си. Други
      твърдят, че са получили печалбите си, но те са в порядъка на 100-200 долара. Изобщо много се обсъжда, че
      тези компании са вид пирамидална схема и ако печелиш малко то ти е гарантирано да си го получиш.
      Не знам какво да си мисля и няма как да взема отношение при положение, че нямам лични впечатления.
      За добро или за зло интернет е място, където можеш да научиш много полезни неща, но в същото време
      дебнат и доста опасности. Ще продължа с моите прочвания още няколко дена и когато съм напълно
      сигурен (доколкото това е възможно в сегашния манипулативен свят) ще се пробвам при някоя фирма.
      Блазни ме да опитам. Разбрах, че ще ме изпитват на демо сметка и то с големи суми. Това ще е непознато
      за мене, защото нито имам опит с демо нито съм виждал сметка с повече от 1500 единици. Какво ми пречи?
      Нали винаги има първи път. В момента това ми се вижда добър вариант и смятам да опитам дали ще ми
      свърши работа.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Преминете към ИнстаФорекс и печелете.

5. Следните 5 потребители изказват благодарности на marinow за полезния пост:

Нерегистриран (5)

6. 14-07-2022 16:07 #253 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Ползвате ли услугите на подобни фирми? Ако има хора, които са запознати с тази възможност за търгуване с чужди пари нека споделят повече подробности. Аз лично се интересувам дали може да се има доверие на подобни компании? Много информация има за тези фирми, но положителните отзиви над 90 % и нито един отрицателен ме карат да се съмнявам, че има нещо нагласено.

Авторът на тази публикация търгува с ИнстаФорекс. Защо не се регистрирате?

7. Следните 4 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (4)

8. 14-07-2022 17:44 #254 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 606 Пъти в
      2 615 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от ontar Виж мнението
      Ползвате ли услугите на подобни фирми? Ако има хора, които са запознати с тази възможност за търгуване с чужди пари нека споделят повече подробности. Аз лично се интересувам дали може да се има доверие на подобни компании? Много информация има за тези фирми, но положителните отзиви над 90 % и нито един отрицателен ме карат да се съмнявам, че има нещо нагласено.
      Никакво доверие на трябва да се има на такива фирми! Кой трезвомислещ човек ще даде едни пари, за да търгуваш с тях и то без да си лицензиран? По скоро звучи толкова добре, че почти всеки би се вързал и в крайна сметка подписваш някакъв договор, от щастливите си вече, но идва един момент, в който губиш и плащаш една камара пари под формата на неустойки.

Правете пари у дома с ИнстаФорекс.

9. Следните 5 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

ontar (22-12-2023), Нерегистриран (4)

10. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    11. 22-12-2023 16:32 #255 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      ontar
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      ontar не е на линия
      Централна банка
      Bla

ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите ontar е отвъд представите Аватара на ontar
      Начислени плащания
      0.00 USD
      Благодарности
      4 256
      Благодарили са му 3 677 Пъти в
      879 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      stuser,
      X
      Тези фирми не дават никакви пари, защото се търгува с демо сметки и в профилните кабинети и договорите изрично пише, че това е симулация и няма нищо общо с реалната търговия. Така че проп компаниите не губят никакви пари, а прибират таксите за участие. Ще попитате какво се случва с тези, които печелят все пак и тръгват да теглят от печалбите си? Значи по статистиката на повечето подобни фирмички едва под 20 процента от всички участници успяват да минат успешно през предварителните проверки. А от тези 20 процента не е ясно колко стигат изобщо до теглене, защото по-нататък има други уловки, за които ще си говорим сега.

Аз например доста наивно се хванах на тази въдичка, че по този начин може да се печели и ще ви разкажа какво ме сполетя днес. Точно преди месец използвах намаленията за черен петък и си взех един акаунт от 5 000 долара само за 25 долара след намалението. Големи обещания имаше, но първото плащане е настрочено чак на 27 декември. Аз си ги минах и двете проверки и започнах тихо и кротко да си търгувам с това петхилядно демо. Точно това, че е демо не ме държеше под напрежение и затова може да се каже, че добре се справях. Към днешна дата имам натрупани за изплащане около 1300 долара и то след като фирмата си удържи нейния дял. Какво ще удържа от демо сметка е друга тема? Обаче днес ми стана ясно, че нищо няма да получа. Те хората в различните форуми и социални групи добре си пишеха с конкретни примери как тези фирми са понци схеми и винаги намират повод да не ти платят. Аз обаче спазих всички техни условия и дори си платих на интернет доставчика за стационарен ип адрес. Знам че по тази линия са изгорели много хора - щом ти се сменя ип адреса значи си неблагонаджен за тяхната фирма и те гонят веднага. Това го заобиколих, но пък мене ще ме цакат по линия на така нареченото видео интервю.

Та днес получих голям имейл с инструкции от някакъв отдел за търговска етика и стандарти, в който ми обясняват как трябва да се подготвя за спешното им интервю. Така щели да проверят дали отговарям на високите стандарти на тяхната фирма. Чак тогава ще преценят дали да ми дадат акаунт с пари, което е странно, защото с тази фирма имам договор от месец и съм получил акаунта, с който търгувам. Отделно минах пълна верификация и не на последно място те могат да ми видят всички сделки по всяко време. Писмото е доста любопитно. Трябва да съм сам в стаята, да е тихо е да ме виждат в цял ръст на камерата все едно се явявам за модел или нещо подобно. Да имам готовност да им показвам екрана на устройството, от което търгувам и да им обяснявам сделка по сделка как съм решил да я отворя и т.н. Един вид да им разкрия цялата си стратегия и тактика и те да преценят дали това им харесва. Всъщност бях чел оплакването на едно момче преди аз лично да се хвана с тази фирма. Поканили го на същото интервю, където той подробно им обяснил всичко каквото ги интересува. Екипът на фирмата останал видимо доволен и му пожелали успех. Само след ден получил имейл, където му пишели, че за съжаление неговия стил на търговия не пасва на стандартите на фирмата и все пак му желаят успех. Естествено му спрели веднага акаунта и не му платили заявеното теглене. Обещали само да му върнат таксата, но няколко седмици след това той още чакаше парите. Ясно ми е, че ако бях спечелил 50-100 долара можеше и да ми ги платят, защото виждам подобни снимки като доказателство в тяхната социална мрежа. Обаче 1300 долара явно са им множко и ще ме резнат елегантно. Аз по принцип не се оправям с разговорния английски и няма как да водя подобен разговор и затова питах съпорта им. Те ми препоръчаха да ползвам гугъл транслатор. Не знам каква работа ще ми свърши това във видео интервю. Аз моята стратегия дори на български трудно ще я обясня, защото търгувам доста хаотично. Факт е, че техните условия са доста подвеждащи. Навсякъде пише, че можеш да търгуваш свободно и те не ти се месят как го правиш, но явно това важи само ако губиш. Минах им всичките проверки и спазих всички правила от до, но на това интервю знам че дори Бъфет да ми подсказва с тайна слушалка в ухото пак ще ме отрежат. Май имаше и подобен случай описан в мрежата - опитен трейдър работещ с няколко подобни фирми го отрязали с обяснението, че те подпомагат начинаещи трейдъри, а той е много над това ниво и няма нужда от привлечен капитал. Чудя се дали да не се запиша все пак за интервюто за да им видя гузните физиономии на мошеници и лъжци. Защото аз няма от какво да се сррамувам и тези 1300 долара си ги спечелих с трудна и честна търговия. Не съм ги откраднал, не продавам дрога и не съм наемем убиец. Честно заработени пари, които ще ми ги откраднат или по-точно няма да ми ги платят. Все пак това е демо сметка и те няма нищо да получат също и целият им кяр е моята такса от 25 долара. Имам предвид, че нито ползвам роботи, нито купувам сигнали и още повече чакам някой да ми подсказва. Просто този път ми върза, а и пазарните условия бяха в моя полза. Лошото е, че целия ми труд отиде на вятъра и това е доста обезверяващо. Какво да кажа, освен да им пожелая да им се върне тъпкано всичката мръсотия, която ми причиняват и съм сигурен, че ще е така.

Вече реших да се явя на интервюто и да им кажа какво мисля за тях на наш роден български език. Ако не ме разберат ще им препоръчам да ползват гугъл транслатор. Вече тренирам пред огледалото да говоря по Стоичковски с широка усмивка.
      Последна редакция от ontar : 22-12-2023 на 16:44

Парите работят за вас: открийте сметка в ИнстаФорекс и печелете!

12. Следните 9 потребители изказват благодарности на ontar за полезния пост:

Нерегистриран (9)

+ Отговор в тема
    Страница 26 от 26 ПървиПърви Предишно ... 16 24 25 26
    Бърза навигация Форекс Брокери   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти