Класирането в петия етап от конкурса ни "Най-добро съдържание" вече е изготвено. Ето кои влизат в ТОП 10 и техните награди за приноса им във финансовата категория и всички други категории:
Класирането в петия етап от конкурса ни "Най-добро съдържание" вече е изготвено. Ето кои влизат в ТОП 10 и техните награди за приноса им във финансовата категория и всички други категории:
Ами това е чудесно, че и мене ме има в класацията и много благодаря. Тази награда е Маркетпедиа и предполагам, че още не е кредитирана, нали? Защото аз като се върнах от отпуск намерих в акаунта си $1.13 преведени от Marketpedia на 09 септември.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък не разбрах, тези пари дали ли са ги вече или тепърва да ги чакаме, щото аз от началото на септември постоянно получавам някакви много малки суми с надпис маркетпедия... и форекс педия... ама чак такива дето ги пише в горната таблица май не съм получавал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодарности от мен към Инстата.
И аз това щях да питам защото от началото на месеца съм получил многократно някакви суми, от 15$ до към 160$, всичко на всичко към 450$.
minkov (19-09-2020), emoyambol (20-09-2020), Kikos (24-09-2020), Spekulanta (02-10-2020), kypa (20-10-2020)
Интересно в тоя етап съм получил повече от предишния, а не съм писал нови ревюта. Явно минава време, докато се индексира добре темата и да се получат повече благодарности. Иначе и аз получих 3 превода с малки суми и може би са част от този етап 5. Едната сума обаче е преди да изтече етап 5 (Август) , а за етап 4 (Юли) си бях получил вече, интересно защо ще ни пращат награди преди да изтече етапа?
Последна редакция от emoyambol : 20-09-2020 на 13:41
alba (20-09-2020), Emil Enchev (20-09-2020), Kikos (24-09-2020), minkov (02-10-2020), kypa (20-10-2020)
Ами аз чат пат влизам в руския форум на Инстафорекс и там са преминали на седмично изплащане на всички награди. Дали и при нас не процедират по същия начин?Интересно в тоя етап съм получил повече от предишния, а не съм писал нови ревюта. Явно минава време, докато се индексира добре темата и да се получат повече благодарности. Иначе и аз получих 3 превода с малки суми и може би са част от този етап 5. Едната сума обаче е преди да изтече етап 5 (Август) , а за етап 4 (Юли) си бях получил вече, интересно защо ще ни пращат награди преди да изтече етапа?
Emil Enchev (20-09-2020), emoyambol (20-09-2020), Kikos (24-09-2020), kypa (20-10-2020)
Privelege, имам няколко въпроса тези средства да ги очакваме ли, преведени ли са някаква част, някой получил ли ги е ?Класирането в петия етап от конкурса ни "Най-добро съдържание" вече е изготвено. Ето кои влизат в ТОП 10 и техните награди за приноса им във финансовата категория и всички други категории:
Виждам в темата за другия конкурс, че наградата ще се раздава на седмична база, нещо такова се случи и с ЧАСТ от парите за този конкурс, като последните седмица или две такива нямаше. Сумата която съм получил е няколко пъти под обявената в класирането тук, каква е причината за това разминаване?
Да очакваме ли (мисля че и с други е така) обявената награда в следващите седмици или по някаква причина сумите се разминават с обявените?
Ако не пристигнат с новите седмични бонуси, информирай ни.Виждам в темата за другия конкурс, че наградата ще се раздава на седмична база, нещо такова се случи и с ЧАСТ от парите за този конкурс, като последните седмица или две такива нямаше. Сумата която съм получил е няколко пъти под обявената в класирането тук, каква е причината за това разминаване?
Да очакваме ли (мисля че и с други е така) обявената награда в следващите седмици или по някаква причина сумите се разминават с обявените?